Αποτελέσματα Ε3 4ης βδομάδας 2018

Ιανουαρίου 30, 2019 591

Με μαζική συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα τένις κατηγορίας Ε3 με την συμμετοχή 109 αθλητών και αθλητριών στις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12, 14 και 16 ετών.

Το Πρωτάθλημα φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ από το Σάββατο 26 έως και την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019.

Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 12 ετών (27 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Νικολιδάκης Ιωάννης του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Τσατσάκη Έκτωρα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 62, 60. Την 3η θέση πήραν οι αθλητές Τζωρμπατζάκης Βασίλης του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και Δασκαλογιάννης Δημήτριος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ.

Κορίτσια κάτω των 12 ετών (25 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Πρωϊμάκη Μυρτώ του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ η οποία νίκησε στον τελικό την Λαμπράκη Ευαγγελία του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 61, 61. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Βογιατζάκη Ευσταθία του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ και Λαγουδάκη Γεωργία του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.

Αγόρια κάτω των 14 ετών (23 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Κοκκινάκης Γιώργος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Ζερβό Στέλιο του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ με σκορ 76(6) 36 63. Την 3η θέση πήραν οι Κόκκαλης Στυλιανός του Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΥ και Καρακώστας Σπύρος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.

Κορίτσια κάτω των 14 ετών (14 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Νταμπακάκη Χρυσή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ η οποία νίκησε στον τελικό την Μαρινάκη Στυλιανή του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ με σκορ 63, 64. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Βογιατζάκη Μαρία του Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ και Δερμιτζάκη Ευαγγελία του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ .

Αγόρια κάτω των 16 ετών (18 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Μπόγρης Ευάγγελος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Σφυράκη Νικόλαο του ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με σκορ 61, 36 64. Την 3η θέση πήραν οι Μανδαλενάκης Αναστάσης του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και Κασαπάκης Χρήστος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ.

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούν το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ για την φιλοξενία των αγώνων, τον κ. Μανώλη Δολιανίτη ο οποίος ήταν υπεύθυνος των αγώνων, τους κ. κ. Τάσο Ζαβουριανό και Κώστα Μπόγρη για την ιατρική κάλυψη των αγώνων, όσους βοήθησαν στην επίβλεψη των γηπέδων, τους γονείς και αθλητές οι οποίοι με την άψογη συμπεριφορά τους τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις απονομές και όλα τα ταμπλό με τα αποτελέσματα.