5η Γιορτή 10 ΜΕ ΤΟΝΟ

Ιουνίου 12, 2014 1308

Η Ζ΄ Ένωση Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης με συνδιοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η) και σε συνεργασία με το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.. οργανώνουν την 5η Ενωσιακή Γιορτή Τένις με την επωνυμία «10 ΜΕ ΤΟΝΟ» για παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. (Δουκός Μποφώρ 1), στα πλαίσια εφαρμογής των προγραμμάτων play and stay και tennis 10s.

Τα προγράμματα αυτά προτείνονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ΙI.T.F.) και εφαρμόζονται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση μας με πολύ μεγάλη επιτυχία Αυτό φαίνεται από τις συμμετοχές οι οποίοι κάθε χρόνο έχουν αύξηση και για φέτος, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής έχουν δηλωθεί συνολικά 180 παιδιά!!!

Για άλλη μια χρονιά η γιορτή στοχεύει σε ακόμη περισσότερη διασκέδαση των παι-διών και ακόμη ποιοτικότερη απόδοση. Επίσης στόχος μας είναι οι μικροί αθλητές από 5 έως 10 ετών που προπονούνται στα Σωματεία – Μέλη της Ένωσης μας, να έχουν την πρώτη τους επαφή με το αγωνιστικό τένις το οποίο τους παρουσιάζετε με την μορφή γιορτής, κάνοντας τους παράλληλα να νιώσουν πολύ ευχάριστα αλλά και να καταλάβουν ότι πήραν μέρος σε μια εκδήλωση που ως βασικό στόχο έχει την διασκέδαση και την καλλιέργεια της αγάπης για το τένις. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί του Σαββάτου και αναμένονται να ολο-κληρωθούν στις 19:30 περίπου όπου θα ακολουθήσει γιορτή διάρκειας περίπου 45 λεπτών με πολύ παιχνίδι στο οποίο θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Αμέσως μετά την λήξη της γιορτής θα γίνουν απονομές με αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Την Κυριακή θα συνεχιστούν οι αγώνες για το πράσινο και το πορτοκαλί γήπεδο.

Σημαντικό ρόλο, στην προσπάθεια που κάνουμε για την ανάπτυξη και την διάδοση του τένις σε όλη την Κρήτη, έχει ο Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η ο οποίος με την προσφορά του βοηθάει στο να αναπτυχθούν όλα τα αθλήματα και να καλλιεργηθεί το αθλητικό πνεύμα από όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ζ΄ Ένωσης Τένις Κρήτης ευχαριστήσουν θερμά τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η για την μεγάλη του προσφορά στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών της εκδήλωσης καθώς επίσης και το Δ.Σ του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.