23/06/21 Η Βασιλική Καλογεροπούλου στους 4εις του Ευρωπαϊκού Τένις Κωφών

Ιουνίου 23, 2021 228

Μεγάλη μέρα για την αθλήτρια τένις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Βασιλικής Καλογεροπούλου, αφού πέρασε στους 4εις του 14ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κωφών που διεξάγετε από τις 19 έως και τις 26 Ιουνίου 2021 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Lyttos beach.

Στο μονό γυναικών αγωνίστηκε σήμερα η Βασιλική, όπου έπειτα από την νίκη της με την Γαλλία, σήμερα μονομάχησε με την Ιταλία.

Η Βασιλική σε εξαιρετική εμφάνιση στο 1ο σετ απέναντι στην Ιταλίδα Bassini Julia κέρδισε με 6-1 ενώ στο 2ο σετ με 6-4. 

Εμφανώς συγκινημένη έπειτα το παιχνίδι της μάς τόνισε: “Ο σημερινός αγώνας ήταν ένας αγώνας διαφορετικός από τον προηγούμενο. Απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή από εμένα. Κατάφερα το πρώτο σετ με μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς στο δεύτερο με κάποια λαθάκια που έκανα με έριξε. Την στιγμή που ήμουν 2-4 κάτω, πείσμωσα κι έβαλα στόχο να ξαναβρώ τον ρυθμό μου. Κι έτσι έφτασα στο 6-4” !!!

Η Ελληνική Ομοσπονδία ΑΘλητισμού Κωφών εύχεται από καρδιάς στην Βασιλική και το team της καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Κώστας Μπόγρης και τα Μέλη του Δ.Σ. εύχονται καλή επιτυχία και να δουν την Βασιλική στον τελικό του Σαββάτου.