Ανακοίνωση των 10 πρώτων αθλητών/τριών για τα εισιτήρια του Sofia Open

Ιανουαρίου 22, 2019 414

Στα πλαίσια τη χορηγίας 15 δωρεάν εισιτηρίων για το Sofia Open από τους κ.κ. Γιάννη Ασλανίδη και Παντελή Σαπουνάκη η Ζ’ ΈΝΩΣΗ ανακοινώνει τους 10 πρώτους αθλητές/τριες των κατηγοριών 10, 12, 14, 16 & 18 ετών, της Ένωσης Σωματείων Κρήτης, σύμφωνα με την τελική Πανελλήνια βαθμολογία του 2018, που είναι οι εξής:

Κάτω των 10: ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΜΥΡΤΩ, ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ

Κάτω των 12: ΠΑΝΤΖΕΛΙΟΥΔΑΚΗ ΝΤΑΡΙΝΑ, ΖΕΡΒΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Αναπληρωματικές: ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΛΕΝΗ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Αναπληρωματικοί: ΜΠΟΥΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κάτω των 14: ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΣΦΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αναπληρωματικές: ΚΟΝΤΟΛΑΙΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΝΤΑΜΠΑΚΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

Αναπληρωματικοί: ΜΑΝΔΑΛΕΝΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κάτω των 16: ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΤΑΜΙΩΛΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ (σημείωση ο ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ έχει ήδη πάρει τη χορηγία από την ΕΦΟΑ)

Αναπληρωματικές: ΜΑΡΚΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΒΑΡΒΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Αναπληρωματικοί: ΜΠΟΓΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΟΥΧΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κάτω των 18: ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ

Αναπληρωματικές: ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ ΜΕΤΑΞΙΑ, ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Αναπληρωματικοί: ΔΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Παρακαλούνται οι παραπάνω αθλητές/τριες να δηλώσουν στο ε-μαιλ της Ένωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Πέμπτη 24/01/2019 αν επιθυμούν να κάνουν χρήση της χορηγίας. Επίσης όσοι άλλοι αθλητές/τριες δεν περιλαμβάνονται στους 10 καλύτερους/ες, ή στους αναπληρωματικούς τους μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και εφόσον κάποιοι/ες από τους/τις παραπάνω αθλητές/τριες δεν κάνουν χρήση της χορηγίας τα υπολειπόμενα εισιτήρια θα δοθούν με κλήρωση ανάμεσα σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Επειδή η χορηγία απευθύνεται και σε 5 συνοδούς των αθλητών/τριών παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται π.χ. γονείς αθλητών/τριων, προπονητές/τριες, διοικητικά στελέχη σωματείων. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια για την είσοδο στους αγώνες καλύπτουν τέσσερις ημέρες, ήτοι από 07-10/02/2019.

Η ανωτέρω παροχή γίνεται για τον εγκλιματισμό των αθλητών/τριων σε περιβάλλον επαγγελματικού τένις και για την ενίσχυση του αθλητή μας Στέφανου Τσιτσιπά.