Ολοκλήρωση ημερίδας

Δεκεμβρίου 01, 2014 1348

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διοργανώθηκε από την Ένωση μας η 4η κατά σειρά επιμορφωτική ημερίδα προπονητών, βασισμένη στο πρόγραμμα “tennis 10s”.

Η ημερίδα διεξήχθη την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο MIRABELLO που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και την παρακολούθησαν 32 συνολικά προπονητές από όλη την Κρήτη.

Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο tutor της Ένωσής μας κ. Μανώλης Δολιανίτης.

Η ημερίδα ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προπονητών και του εισηγητή από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιαννη Σπυριδάκη ο οποίος εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα και συνεχίστηκε με την παρουσίαση της θεματολογία που περιελάμβανε τις τεχνικές διόρθωσης των λαθών στο σερβίς, ασκήσεις με ρακέτα και μπάλα που στόχο έχουν την νευρομυϊκή συναρμογή και τέλος παιχνίδια προθέρμανσης και τένις για το κόκκινο γήπεδο.Το κλείσιμο της ημερίδας έγινε με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την συμμετοχής τους, τους προπονητές κ.κ. Γιώργο Μήλα και Αντώνη Κριτσωτάκη που φρόντισαν στην ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας, τον tutor της Ένωσης μας κ. Μανώλη Δολιανίτη, εισηγητή της ημερίδας, για την άψογη οργάνωση και παρουσίαση των θεμάτων καθώς επίσης και τους προπονητές για την συμμετοχή τους.