Γιώργος Βασιλειάδης & Σπύρος Ζαννιάς: Το 2020 ATP 250 στην Ελλάδα

Φεβρουαρίου 21, 2019 1677

Πρώτη προτεραιότητα το Παναθηναϊκό Στάδιο

Συναντήθηκαν προχθές 19/02/2019 ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης με τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρο Ζαννιά. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η διοργάνωση Πρωταθλήματος  ATP 250 στην Ελλάδα. Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας της Πολιτείας με τον Ιδιωτικό Τομέα, για την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για να υλοποιηθεί η διοργάνωση. Σαν πρώτη προτεραιότητα τέθηκε το Παναθηναϊκό Στάδιο σε επαφή με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, σαν σημείο πολιτιστικής και αθλητικής αναφοράς.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Υπουργείο Τουρισμού, Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων, για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση, όπως άλλωστε στηρίζουν και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Ταυτόχρονα, Όμιλοι μεγάλων Επιχειρήσεων εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να στηρίξουν την διοργάνωση, δεδομένου ότι η τρέχουσα συγκυρία με την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά και τη γενικότερη ανάπτυξη του Τένις στην Ελλάδα δημιουργούν συνθήκες προβολής της Χώρας μας και του Ελληνικού Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε κ. Σπύρος Καπράλος, η  Υπουργός κα Έλενα Κουντουρά, η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου, ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της Ε.Φ.Ο.Α. για τη συνδρομή τους στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Τένις. Σε αναμονή είναι η συνδρομή του Δήμου Αθηναίων, παρά την μεγάλη προσπάθεια του κ. Σπύρου Ζαννιά για επικοινωνία και αποδοχή τους. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών κ. Στάθης Σταματόπουλος ανταποκρίθηκε επίσης διαθέτοντας τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη διάθεση του Πρωταθλήματος. Οι Επιχειρηματικοί Όμιλοι ευαισθητοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο από τη διεξαγωγή  του Πρωταθλήματος στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε ότι, σε περίπτωση δυσκολίας των κάθε είδους εγκρίσεων, δεύτερη επιλογή είναι οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α, και τρίτη επιλογή οι Εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο στη θέση Δύο Αοράκια.

 

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.