Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται η ενημέρωση προς την Οικογένεια του Τένις 10.05.2020 – Δημοσιεύτηκε η νέα ΚΥΑ

Μαϊος 10, 2020 365

Δημοσιεύτηκε σήμερα η ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.29110, 10/05/2020, Αρ. Φύλλου 1776, σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται να προπονούνται «αθλούμενοι» άνω των 15 ετών στα ανοικτά γήπεδα Τένις των εγκαταστάσεων των Σωματείων-Μελών της ΕΦΟΑΆρθρο 4, παρ. 1ζ.

Με τη νέα ΚΥΑ, συμπληρωματικά στα όσα έχουν ανακοινωθεί, στα ανοικτά γήπεδα των εγκαταστάσεων Τένις,  μπορούν να προπονούνται δύο αθλούμενοι/γήπεδο με έναν προπονητή.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συνεχίζεται η σταδιακή επανένταξη του Αθλήματός μας, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωσή της στα προ καραντίνας δεδομένα. Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ και εγώ προσωπικά θέσαμε κατ’ επανάληψη το ηλικιακό θέμα, ήτοι της εισόδου στα γήπεδα Αθλητών/τριών κάτω των 15 ετών καθώς και το διαχωρισμό του γηπέδου διαμήκως  στα δύο, έτσι ώστε να μπορούν να αθλούνται τέσσερα άτομα και με την καθοδήγηση ενός Προπονητή. Τα αιτήματά μας δεν γίνονται δεκτά προς το παρόν από την Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α. Η είσοδος μικρότερων Αθλητών/τριών θα ακολουθεί το άνοιγμα των Σχολείων στις αντίστοιχες ηλικίες. Πρέπει να γίνει κατανοητό από ολόκληρη την Οικογένεια του Τένις ότι, τον πρώτο λόγο έχουν οι Ειδικοί Επιστήμονες. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να τηρούμε αυστηρά όλα όσα έχουν ανακοινωθεί και να κάνουμε υπομονή λίγες ημέρες ακόμη. Σχόλια και αναρτήσεις, που θεωρείται από κάποιους ότι ασκούν πίεση προς το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ δεν χρειάζονται, γιατί παραβιάζουν ανοικτές θύρες. Έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες μέχρι την πλήρη επανένταξη του Αθλήματός μας.»

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.