Αποτελέσματα Ε3 47ης βδομάδας

Νοεμβρίου 26, 2019 808

Mε τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τους αθλητές και της αθλήτριες της Κρήτης στις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12, 14 και 16 ετών.

Η μεγάλη συμμετοχή και οι συναρπαστικοί αγώνες που έγιναν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του 6ου κατά σειρά Παγκρήτιου Πρωταθλήματος το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 ετών στις εγκαταστάσεις του ΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (SPORT POINT), ανέδειξαν την ποιότητα των αθλητών μας άλλα και την μεγάλη ανάπτυξη που υπάρχει στο Κρητικό τένις τα τελευταία χρόνια.

Συνολικά συμμετείχαν 63 αθλητές και αθλήτριες από όλα τα Σωματεία της Κρήτης

Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 14 ετών (35 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Ζερβός Στέλιος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Μπουνάκη Δημήτρη του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 16, 64, 11-9.   Την 3η θέση πήραν οι αθλητές του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Καρακώστας Σπύρος και Νικολιδάκης Γιάννης.  

Κορίτσια κάτω των 14 ετών (28 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Λαμπράκη Ευαγγελία  του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ η οποία νίκησε στον τελικό την   Ηλιάκη Αθηνά του ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με σκορ 61, 60. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Δαβράδου Εμμανουέλλα  του ΑΟ ΛΑΤΩ ΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΟΑΟΥ και Ζαχαράκη Αλεξάνδρα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.

 Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τον ΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (SPORT POINT)  για την άριστη φιλοξενία των αγώνων και σε όσους συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, τον επιδιαιτητή, τους βοηθούς των γηπέδων, τους γονείς και φυσικά τους μεγάλους πρωταγωνιστές που είναι  οι αθλητές και οι αθλήτριες μας.

Ακολουθούν τα ταμπλό με τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από τις απονομές