Στην Β κατηγορία ΚΥΔΩΝΙΑ και ΛΑΤΩ

Δεκεμβρίου 05, 2016 793

Την άνοδο στην Β΄ κατηγορία πήραν οι ομάδες του ΟΑ ΚΥΔΩΝΙΑΣ στην κατηγορία των Ανδρών και του Α.Ο. "ΛΑΤΩ" ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στην κατηγορία των Γυναικών στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γ΄ κατηγορίας που διεξήχθη από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Στην κατηγορία των Ανδρών συμμετείχαν οι ομάδες Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, Α.Ο. ΚΥΔΩΝΙΑΣ και "ΛΑΤΩ" ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Οι αγώνες είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και η άνοδο κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι που ο  Α.Ο. ΚΥΔΩΝΙΑΣ νίκησε με 2-1 την ομάδα Α.Ο. "ΛΑΤΩ" ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και σε συνδυασμό με την επικράτηση του στην προηγούμενη συνάντηση επίσης με 2-1 επί της ομάδας του Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, έκανε δύο τις νίκες του και πήρε την άνοδο στην Β΄ κατηγορία. Στην συνάντηση που άνοιξε την αυλαία του Πρωταθλήματος ο Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ επικράτησε με 2-1 του Α.Ο. "ΛΑΤΩ" ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.  

Στην κατηγορία των Γυναικών η μοναδική ομάδα που δήλωσε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα ήταν του ΑΟ "ΛΑΤΩ" ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ η οποία πήρε την άνοδο στην Β΄ κατηγορία.

Ακολουθεί η τελική κατάταξη των ομάδων με τα αποτελέσματα ανά συνάντηση και φωτογραφίες από τους αγώνες