Ματαίωση 2ου JOUNIOR MASTERS

Ιανουαρίου 19, 2017 796

Σας ενημερώνουμε ότι ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ το 2ο JUNIOR MASTERS της Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.

Η Ένωση μας με μεγάλες προσπάθειες έχει καθιερώσει το παραπάνω Πρωτάθλημα προκειμένου να δίνει την ευκαιρία στους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της να αγωνίζονται μεταξύ τους αφενός για να αναδειχθούν οι Πρωταθλητές - τριες ανά κατηγορία στην Ένωση μας και αφετέρου να προετοιμασθούν για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Δυστυχώς τις προσπάθειες μας αυτές δεν τις στηρίζουν όσο θα έπρεπε και όπως θα όφειλαν ορισμένοι Σύλλογοι δεδομένου ότι οι συμμέτοχες επίλεκτων αθλητών και αθλητριών ανήλθαν μόλις στο ήμισυ του συνόλου!!!!!!!!

Εμείς θα συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του αθλήματος σε συνεργασία με τους Συλλόγους που στηρίζουν εμπράκτως την προσπάθεια αυτή, με ότι μέσα διαθέτουμε, προκειμένου να εκπληρώσουμε την αποστολή μας αψηφώντας τις αντιξοότητες κόντρα στις εσωστρέφειες και στους αποκλεισμούς.