Αποτελέσματα Junior Masters 2016

Ιανουαρίου 23, 2017 632

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Junior Masters 2016 το Σαββάτο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. που περιελάμβανε τις κατηγορίες των Αγοριών και Κοριτσιών 12, 14, ετών.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν οι 8 πρώτοι αθλητές και αθλήτριες ανά κατηγορία οι οποίοι το αγωνιστικό έτος 2016 συγκέντρωσαν αθροιστικά την μεγαλύτερη βαθμολογία στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα (Ε3).

Το Σαββάτο το πρωί έγιναν οι εγγραφές των αθλητών και αθλητριών και στην συνέχεια η κάθε κατηγορία χωρίστηκε σε 2 γκρουπ (ομάδες) και ξεκίνησαν τα πρώτα παιχνίδια. Οι αθλητές που κληρώθηκαν στο ίδιο γκρούπ έπαιξαν όλοι με όλους. Μόλις τελείωσε ο πρώτος αγώνας για τον κάθε αθλητή ξεκίνησε παιχνίδια δεξιοτήτων με τους παρακάτω νικητές και νικήτριες:

Α) service στα 12αρια Αγόρια ο Γεναράκης και στα Κορίτσια η Γαρεφαλάκη, στα 14αρια Αγόρια ο Τσαγλιωτης και στα Κορίτσια η Δεσκουλίδου Β) forehand drive στα 12άρια Αγόρια ο Χαμηλάκης και στα Κορίτσια η Νταμπακάκη, στα 14άρια Αγόρια ο Δελάκης και στα Κορίτσια η Κωτσάκη.

Ακολούθησε ο δεύτερος αγώνας για τον κάθε αθλητή και αθλήτρια όπου αμέσως μετά  έπαιξαν το επιτραπέζιο παιχνίδι UNO: την 1η θέση πήρε η Πολιουδάκη και την 2η ο Χαμηλάκης.

Η μέρα έκλεισε με απονομές συμβολικών δώρων στους νικητές των παιχνιδιών αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Την Κυριακή έγινε ο τρίτος αγώνας για τον κάθε αθλητή όπου προέκυψε η τελική κατάταξη των γκρούπ. Την ίδια μέρα, μετά από τον προβλεπόμενο χρόνο ξεκούρασης, έγιναν οι τελικοί αγώνες κατάταξης

Το Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τις απονομές των επάθλων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στον σύνδεσμο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ JUNIOR MASTERS