Αποτελέσματα Ε3 26ης βδομάδας 2019

Ιουλίου 02, 2019 668

Με  μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η φάση του 4ου κατά σειρά Παγκρήτιου Πρωταθλήματος τένις 2019 επιπέδου Ε3 με την συμμετοχή 38 αθλητών και αθλητριών στις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 ετών.

Το Πρωτάθλημα φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. ΣΗΤΕΙΑΣ  το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

 Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 14 ετών (23 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Μπουνάκης Δημήτριος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ  ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Νικολιδάκης Ιωάννης  του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 75, 61. Την 3η θέση πήραν οι αθλητές  του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Καρακώστας Σπύρος και Τσατσάκης Έκτορας.  

Κορίτσια κάτω των 14 ετών (15 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Νταμπακάκη Χρυσή  του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ η οποία νίκησε στον τελικό την   Λαμπράκη Ευαγγελία του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 62, 60. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Παντζελιουδάκη Νταρίνα  του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ και Ζαχαράκη Αλεξάνδρα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.

 Η 2η και τελευταία φάση του 4ου Ε3 θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου  2019 στον ΓΣ ΛΙΒΥΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12 και Κορίτσια κάτω των 16 ετών. Η κατηγορία Αγόρια κάτω των 16 ετών θα διεξαχθεί την παραπάνω ημερομηνία στον ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΟΑΟΥ.

 Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τον ΟΑ ΣΗΤΕΙΑΣ για την άριστη φιλοξενία των αγώνων, την κα Καζαμία Μαρία για την ιατρική κάλυψη των αγώνων, τον επιδιαιτητή τους βοηθούς των γηπέδων, τους γονείς και τους μεγάλους πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας οι οποίοι παρά το δυνατό αέρα κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που παρακολούθησε τους αγώνες.  

Ακολουθούν τα ταμπλό με τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους αγώνες