Αποτελέσματα Ε3 39ης βδομάδας

Σεπτεμβρίου 30, 2019 655

Με μαζική συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 2η φάση του το 5ο Ε3 που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Ο.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ για τις κατηγορίες Αγόρια -  Κορίτσια κάτω των 14 ετών το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.

 Συμμετείχαν συνολικά  60 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Κρήτη.

Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 14 ετών (33 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Μπουνάκης Δημήτριος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Καρακώστα Σπυρίδων του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 26, 60, 61     Την 3η θέση πήραν οι αθλητές του ΗΡΑΣΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Τζωρμπατζάκης Βασίλης και Νικολιδάκης Ιωάννης.

Κορίτσια κάτω των 14 ετών (27 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Λαμπράκη Εβελίνα  του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ η οποία νίκησε στον τελικό την   Λαγουδάκη Γεωργία του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 61, 64. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Βογιατζάκη Ευσταθία του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ και Ζαχαράκη Αλεξάνδρα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τον ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  για την άριστη φιλοξενία των αγώνων, τους επιδιαιτητές, τους βοηθούς των γηπέδων, τους γονείς, τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για τους εντυπωσιακούς αγώνες που μας προσέφεραν.

Η επόμενη διοργάνωση Εθνικού Πρωταθλήματος στην Κρήτη είναι το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε2 το οποίο θα διεξαχθεί από 18 έως 22 Οκτωβρίου στον ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και αναμένετε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθούν τα ταμπλό με τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από τις απονομές