Αποτελέσματα Ε3 46ης βδομάδας

Νοεμβρίου 19, 2019 745

Mε μαζική συμμετοχή διεξήχθη το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 η 1η φάση του το 6ο Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Ε3 στα γήπεδα του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” ΟΑΑ για τις κατηγορίες Αγόρια - Κορίτσια κάτω των 12 ετών και 16 ετών.  

Συνολικά συμμετείχαν 108 αθλητές και αθλήτριες από όλα τα Σωματεία της Κρήτης

Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 12 ετών (41 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Τσατσάκης Έκτορας του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Τζωρμπατζάκη Βασίλη του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 63, 61     Την 3η θέση πήραν οι αθλητές Δασκαλογιάννης Δημήτριος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ και Μαυρομάτης Μιχαήλ  του ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  .   

Κορίτσια κάτω των 12 ετών (34 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Λαμπράκη Ευαγγελία  του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ η οποία νίκησε στον τελικό την   Ζαχαράκη Αλεξάνδρα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 26, 61, 63. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Ηλιάκη Αθηνά  του ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και Λαγουδάκη Γεωργία του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.

Αγόρια κάτω των 16 ετών (23 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Μανδαλενάκης Αναστάσιος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ  ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Μπουνάκη Δημήτριο  του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 61, 64. Την 3η θέση πήραν οι αθλητές του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ Ζερβός Στυλιανός  και Κοκκινάκης Γεώργιος.

Κορίτσια κάτω των 16 ετών (10 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Μαρινάκη Στυλιανή  του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ η οποία νίκησε στον τελικό την   Μαρκάκη Παρασκευή της Α.Α. ΧΑΝΙΩΝ με σκορ  63, 30 ret. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Κοντολαιμάκη Μαρία   του ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και Νταμπακάκη Χρυσή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.

Η 2η και τελευταία φάση του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου 2019 στον Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (SPORT POINT) για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 ετών.   

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τον ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ  για την άριστη φιλοξενία των αγώνων, τον κ. Τάσο Ζαβουριανό για την ιατρική κάλυψη των αγώνων,  τον επιδιαιτητή, τους βοηθούς των γηπέδων, τους γονείς, τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για τους εντυπωσιακούς αγώνες που μας προσέφεραν και για την αρίστη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους αγώνες.