Αποτελέσματα Ε3 10ης βδομάδας

Μαρτίου 10, 2020 1080

Με την συμμετοχή 74 αθλητών και αθλητριών διεξήχθη το 2ο Ε3 της 10ης βδομάδας για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12, 14 και 16 ετών, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.

Οι κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια 12 και Αγόρια 16 ετών διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του ΓΣ. ΛΙΒΥΚΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και οι κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 ετών στο ΟΑ ΣΗΤΕΙΑΣ.

Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 12 ετών (18 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Ζαβουριανός Αθανάσιος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ  ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Φανδριδάκη Παναγιώτη του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ με σκορ 63, 75. Την 3η θέση πήραν οι αθλητές Δολιανίτης Ηλίας του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και  Μαρκαντωνάκης Αθανάσιος  του  ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ.  

 Κορίτσια κάτω των 12 ετών (20 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Σινάνη Μαρία  της Α.Α. ΧΑΝΙΩΝ η οποία νίκησε στον τελικό την   Καστρινάκη Γεωργία του Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ με σκορ 61, 60. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Πάντου Αιμιλία του ΓΑΣ ΓΟΥΡΝΩΝ και Δημητριάδη Στυλιανή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.

 Αγόρια κάτω των 14 ετών (17 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο  Νικολιδάκης Γιάννης του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Καρακώστα Σπύρο του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 64, 64. Την 3η θέση πήραν οι Τσατσάκης Έκτορας του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και Δασκαλογιάννης Δημήτριος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ.

 Κορίτσια κάτω των 14 ετών (9 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Λαμπράκη Ευαγγελία του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ η οποία νίκησε στον τελικό την Ζαχαράκη Αλεξάνδρα  του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ  62, 60. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Ηλιάκη Αθηνά  του Ο.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ και Παρασκευαΐδη Μιχαέλα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ .

 Αγόρια κάτω των 16 ετών (15 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο  Κοκκινάκης Γεώργιος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Μπουνάκη Δημήτριο του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 61, 60. Την 3η θέση πήραν οι Κόκκαλης Στυλιανός του ΓΣ. ΛΙΒΥΚΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ  και Τζωρμπατζάκης Γεώργιος  του ΟΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.

 Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Κώστας Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ   ευχαριστούν τα Σωματεία ΓΣ ΛΙΒΥΚΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και ΟΑ ΣΗΤΕΙΑΣ για την φιλοξενία των αγώνων καθώς επίσης και σε όσους συνετέλεσαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, στην ομαλή διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Ακολουθούν τα ταμπλό με τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες και φωτογραφίες