Αποτελέσματα Ε3 29ης βδομάδας

Ιουλίου 21, 2020 737

Με την συμμετοχή 78 αθλητών και αθλητριών διεξήχθη το 3ο Ε3 της 29ης βδομάδας για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12, 14 και 16 ετών, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 στις εγκαταστάσεις του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” ΟΑΑ

Αυτό ήταν το πρώτο Πρωτάθλημα που διεξήχθη με τον κορωνοϊό σε εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα, όλοι όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση των Πρωταθλημάτων, να  τηρήσουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ομοσπονδίας που έχουν συνταχθεί από τους ειδικούς επιστήμονες για την ασφάλεια της υγείας όλων.

Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 12 ετών (23 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Ζαβουριανός Αθανάσιος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ  ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Φανδριδάκη Παναγιώτη του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ με σκορ 61, 64. Την 3η θέση πήραν οι αθλητές Τσιλιμιγκάκης Χρήστος του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ και  Μαρκαντωνάκης Αθανάσιος  του  ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ.  

Κορίτσια κάτω των 12 ετών (17 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Σινάνη Μαρία  της Α.Α. ΧΑΝΙΩΝ η οποία νίκησε στον τελικό την   Πάντου Αιμιλία του ΓΑΣ ΓΟΥΡΝΩΝ με σκορ 61, 60. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες  του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ Πρωϊμάκη Ευαγγελία  και Κορωνάκη Βασιλική

Αγόρια κάτω των 14 ετών (20 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο  Καρακώστας Σπύρος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Νικολιδάκη Γιάννη του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με σκορ 36 64 61. Την 3η θέση πήραν οι αθλητές του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ  Τσατσάκης Έκτορας και Τζωρμπατζάκης Βασίλης

Κορίτσια κάτω των 14 ετών (10 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Πρωϊμάκη Μυρτώ του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ η οποία νίκησε στον τελικό την Ηλιάκη Αθηνά  του ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με σκορ  26, 75, 62. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Ζαχαράκη Αλεξάνδρα και Λαμπράκη Ευαγγελία.

Αγόρια κάτω των 16 ετών (8 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο  Κοκκινάκης Γεώργιος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Σφυράκη Νικόλαο του ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με σκορ 26, 76(5) 61. Την 3η θέση πήραν οι Μπουνάκης Δημήτρης του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” ΟΑΑ  και Τζωρμπατζάκης Γεώργιος  του ΟΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.

 Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Κώστας Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ   ευχαριστούν τo ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ για την φιλοξενία των αγώνων, τον κ. Τάσο Ζαβουριανό για την ιατρική κάλυψη καθώς επίσης τους προπονητές, γονείς και αθλητές οι οποίοι σεβάστηκαν και τήρησαν τα πρωτόγνωρα μέτρα που προβλέπουν τα πρωτόκολλα.  

Η αγωνιστική δράση για τις παραπάνω κατηγορίες συνεχίζετε με την διοργάνωση Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Ε2 στα Χανιά από την Πέμπτη 23 έως και την Κυριακή 26 Ιουλίου ενώ στις 31 Ιουλίου ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας.

Ακολουθούν τα ταμπλό όλων των κατηγοριών με τα αποτελέσματα.