Προκήρυξη Masters Βετεράνων 2019

Οκτωβρίου 15, 2019 982

Στα γήπεδα του Ομίλου Π.Ο.Η. (SPORT POINT) θα διεξαχθεί το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Masters Βετεράνων από την Παρασκευή 1 έως και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 8 πρώτοι αθλητές που έχουν προκύψει από την βαθμολογία των εννέα (9) Πρωταθλημάτων των ανδρών και των τεσσάρων (4) πρωταθλημάτων των γυναικών που έχουν γίνει το έτος 2019.

Οι συμμετοχές η εξέλιξη και το πρόγραμμα θα υπάρχουν και σε ειδική εφαρμογή του ομίλου Π.Ο.Η. SPORT POINT για συσκευές android και IOS που μπορείτε να κατεβάσετε στις συσκευές σας από τα αντίστοιχα stores. (όνομα εφαρμογής: sport point center). Όσοι κατεβάσετε την εφαρμογή και δεν έχετε κωδικούς πρόσβασης μπορείτε να συνδεθείτε σαν guest για να δείτε τις διοργανώσεις που είναι σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. 

Η κλήρωση για την κατάρτιση των Ομίλων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 21:00 από την επιτροπή βετεράνων,  και μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί στην ομάδα των βετεράνων στο facebook στο παρακάτω λινκ:

ΚΛΗΡΩΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MASTERS ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 2019

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε την Προκήρυξη και την βαθμολογία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ MASTERS ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ