Δελτίο τύπου 6ής Ενωσιακής Γιορτής

Ιουνίου 10, 2015 502

Η Ζ΄ Ένωση Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης με συνδιοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η) και σε συνεργασία με το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.. διοργανώνουν την 6η Ενωσιακή Γιορτή Τένις με την επωνυμία «10 ΜΕ ΤΟΝΟ» για παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. (Δουκός Μποφώρ 1), στα πλαίσια εφαρμογής των προγραμμάτων play and stay και tennis 10s.

Τα προγράμματα αυτά προτείνονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (I.T.F.) και εφαρμόζονται για έξι συνεχόμενα χρόνια από την Ένωση μας με πολύ μεγάλη επιτυχία υπό την καθοδήγηση - επίβλεψη του tutor της Ένωσης μας κ. Μανώλη Δολιανίτη.

Για άλλη μια χρονιά στη γιορτή αναμένεται να συμμετέχουν περισσότερα από 150 παιδιά ηλικίας από 5 – 10 ετών από όλα τα Σωματεία – Μέλη της Ένωσης μας που σκοπό έχει αφενός την διασκέδαση των παιδιών ώστε να νιώσουν πολύ ευχάριστα και αφετέρου την όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση στις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να δημιουργηθούν οι σωστές βάσεις για την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Σημαντικό ρόλο, στην προσπάθεια που κάνουμε για την ανάπτυξη και την διάδοση του τένις σε όλη την Κρήτη, έχει ο Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η ο οποίος με την προσφορά του βοηθάει στο να αναπτυχθούν όλα τα αθλήματα και να καλλιεργηθεί το αθλητικό πνεύμα από όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ζ΄ Ένωσης Τένις Κρήτης ευχαριστήσουν θερμά τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η για την χορηγία του υλικού της εκδήλωσης καθώς επίσης και το Δ.Σ του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.

Το πρόγραμμα της γιορτής έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

09:30 – 17:30 Διεξαγωγή αγώνων “πορτοκαλί” γηπέδου

12:30 – 19:30 Διεξαγωγή αγώνων “πράσινου” γηπέδου

17:30 – 19:30 Διεξαγωγή αγώνων “κόκκινου” γηπέδου

19:30 Λήξη των αγώνων και απονομές σε όλα τα παιδιά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Την Κυριακή 14 Ιουνίου θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν οι αγώνες για το “πράσινο” και “πορτοκαλί” γήπεδο Η ώρα έναρξης και λήξης των αγώνων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό συμμετοχών και θα ανακοινωθούν στις απονομές του Σαββάτου.