Αποτελέσματα 7ης γιορτής 10 ΜΕ ΤΟΝΟ

Ιουνίου 13, 2016 789

Με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της 7ης Ενωσιακής Γιορτής τένις πράσινου πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου, με την επωνυμία «10 ΜΕ ΤΟΝΟ», την οποία διοργανώσαμε για 7η συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στις εγκαταστάσεις του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" Ο.Α.Α. οδός Δουκός Μποφώρ 1, με συνδιοργανωτές τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολική Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.) και το “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α.

Στην γιορτή συμμετείχαν συνολικά 162 παιδιά από όλη την Κρήτη και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής: 22 αγόρια και 10 κορίτσια στο πράσινο, 8 στην κατηγορία πράσινο plus, 37 αγόρια και 31 κορίτσια στο πορτοκαλί και 54 αγόρια και κορίτσια στο κόκκινο γήπεδο.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί στις 9:30 και συνεχίστηκαν έως της 21:30. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του κόκκινου γηπέδου στις 19:30 έγινε η γιορτή με την συμμετοχή όλων των αθλητών με πολλά και συναρπαστικά παιχνίδια που τους διασκέδασαν. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων με την διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικών του πράσινου γηπέδου. Η διοργάνωση ήταν προσαρμοσμένη στα προγράμματα που προωθεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) τα οποία έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία η Ένωση μας εδώ και εφτά χρόνια ούτως ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν το τένις μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση στοχεύοντας πάντα στην ποιοτικότερη απόδοση των παιδιών ώστε να αναδειχτούν νέα ταλέντα αφενός και αφετέρου να παραμείνουν στο τένις εφόρου ζωής με ότι αυτό συνεπάγεται για την σωματική και ψυχική τους υγεία.  

Το Δ.Σ. της Ζ΄ Ένωσης ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την χορηγία του, το Δ.Σ. του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και οργάνωση της γιορτής καθώς επίσης όλους τους γονείς και τους προπονητές που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην άρτια διεξαγωγή της γιορτής.

Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα ανά κατηγορία καθώς επίσης και φωτογραφίες.