Αποτελέσματα 3ου κόκκινου 2019

Οκτωβρίου 17, 2019 867

Την Κυριακή το πρωί στο Αρακαλοχώρι Ηρακλείου που έχει έδρα ο Α.Σ. ΥΓΕΙΑΣ διεξήχθη το 3ο Παγκήτιο Πρωτάθλημα κόκκινου γηπέδου με την συμμετοχή 23 παιδιών (17 αγόρια, 6 κορίτσια)  

Οι αθλητές και οι αθλήτριες αγωνίσθηκαν σε μία κατηγορία 8 μικτών ομάδων  των 2-3 παιδιών όπου η κάθε ομάδα έπαιξε με όλες τις άλλες στα 4 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.

Μετά την λήξη των αγώνων έγινε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που μόλις τελείωσε έγινε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων σε όλα τα παιδιά.

Αν και ο Όμιλος του Αρκαλοχωρίου ανέλαβε για πρώτη φορά διοργάνωση της Ένωσης αυτή έγινε με απόλυτη επιτυχία αποδεικνύοντας την θέληση να αναλάβουν ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις αλλά και την αγάπη τους για το άθλημα. Γονείς και συνοδοί έφυγαν από τις εγκαταστάσεις δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

 Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τον ΑΣ ΥΓΕΙΑΣ για την άριστη φιλοξενία, τον κ. Μαρνελάκη που ήταν υπεύθυνος για την διεξαγωγή των αγώνων και του παιχνιδιού που έγινε στο κλείσιμο, τον επιδιαιτητή των αγώνων, τα κορίτσια του Ομίλου που έκαναν την επίβλεψη των γηπέδων, τους συνοδούς προπονητές, τους γονείς και βέβαια στα παιδιά που συμμετείχαν.

Το επόμενο και τελευταίο ραντεβού για το 2019 για το κόκκινο γήπεδο δίνεται το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στον ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.