Ολοκλήρωση 4ου tennis 10s 2019

Νοεμβρίου 08, 2019 1086

Με την συμμετοχή 62 συνολικά αθλητών και αθλητριών ηλικίας από 5 έως 10 ετών ολοκληρώθηκε το 4ο κατά σειρά και τελευταίο για το αγωνιστικό έτος 2019 Πρωτάθλημα πράσινου, πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στα γήπεδα του ΟΑ ΣΗΤΕΙΑΣ διεξήχθη το πράσινο γήπεδο για παιδιά ηλικίας 8-10 ετών με την συμμετοχή 19 αγοριών και 4 κοριτσιών. Έγιναν δυο κατηγορίες, η κατηγορία των αγοριών έγινε με ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας ενώ τα κορίτσια αγωνίστηκαν σε ένα γκρουπ και έπαιξαν όλες με όλες.   

Επίσης το Σάββατο στα γήπεδα του ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ έγινε το κόκκινο γήπεδο για παιδιά ηλικίας από 5-8 ετών με την συμμετοχή 12 αγοριών και 9 κοριτσιών. Οι αγώνες έγιναν σε μια μικτή κατηγορία με το σύστημα όλοι με όλους στο γκρουπ.

 Τέλος την Κυριακή 3 Νοεμβρίου ο ΟΑ ΣΗΤΕΙΑΣ διοργάνωσε το πορτοκαλί γήπεδο για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών με την συμμετοχή 14 αγοριών και 4 κοριτσιών. Οι αγώνες έγιναν σε μια μικτή κατηγορία με το σύστημα όλοι με όλους.

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τους διοργανωτές ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΟΑ ΣΗΤΕΙΑΣ για την φιλοξενία και άρτια διοργάνωση των Πρωταθλημάτων καθώς επίσης και όσους συνετέλεσαν στην άριστη διεξαγωγή των αγώνων επιδιαιτητές, επιβλέποντες, παράγοντες, προπονητές. Πολλά μπράβο στους μικρούς μας αθλητές για την προσπάθεια αλλά και στους γονείς για την στήριξη.