Αποτελέσματα 2ου "πορτοκαλί"

Ιουλίου 05, 2013 1096

Με την εντυπωσιακή συμμετοχή 60 παιδιών (37 αγόρια και 23 κορίτσια) πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Απριλίου το 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Πορτοκαλί γηπέδου στον Ο.Α. Χανιών.

Οι αγώνες διεξάχθηκαν σε 2 κατηγορίες (αγόρια - κορίτσια) στα μονά με ταμπλό χαμένων για τους ηττημένους 1ου και 2ου γύρου και σε 1 μεικτή κατηγορία στα διπλά.

 Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περίπου 120 αγώνες με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες από τα Χανιά, τη Σούδα, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο ευγενούς άμιλλας.

Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν τουλάχιστον σε 2 μονά και 2 διπλά σε ένα διήμερο που περιλάμβανε και πολλές άλλες δραστηριότητες. Το Σάββατο λοιπόν που έγιναν οι 2 πρώτοι γύροι και όλα τα ταμπλό consolation η προπονητική ομάδα του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ. οργάνωσε την δημιουργία ενός μεγάλου κολάζ όπου όλα τα παιδιά έβαλαν "την πινελιά τους", ένα παιχνίδι γνώσεων, με τις ερωτήσεις να προέρχονται από την σύγχρονη ιστορία του τένις και τέλος αργά το απόγευμα, αφού τελείωσαν οι αγώνες της 1ης ημέρας, μία γιορτή με ομαδικά παιχνίδια στα οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά, σε μια προσπάθεια νικητές και χαμένοι να έρθουν κοντά και να διασκεδάσουν.

Στην συνέχεια όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους με ένα μετάλλιο ενώ οι νικητές την 1ης ημέρας ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Κυριακής.

Την επόμενη ημέρα οι αγώνες συνεχίστηκαν με τους προημιτελικούς, τα ημιτελικά και τους τελικούς σε όλες τις κατηγορίες καθώς και τις απονομές στους 1ους και 2ους σε κάθε κατηγορία.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αλλά και τα άλλα 2 που έχουν γίνει φέτος στην Ζ´ Ένωση (1 πορτοκαλί και 1 πράσινο) αποδεικνύουν ξεκάθαρα την λειτουργικότητα του προγράμματος tennis 10's στην Κρήτη καθώς επίσης και τα αποτελέσματα της πολύ καλής συνεργασίας του toutors της Ένωσης μας κ. Μανώλη Δολιανίτη με τους προπονητές των Σωματείων – Μελών της Ένωσης μας που ασχολούνται με το πρόγραμμα tennis 10s.

Η Ένωση μας θα συνεχίσει να υποστηρίζει οτιδήποτε σχετίζεται με τα παιδιά ηλικίας 5 ως 10 ετών τα οποία αποτελούν την βάση για την ανάδειξη και διάκριση των μελλοντικών ταλέντων της Κρήτης. Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας συγχαίρουν θερμά τον Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ για την άριστη διοργάνωση των αγώνων.