Αποτελέσματα 2ου κόκκινου

Μαΐου 18, 2015 722

Ένα ακόμα Παγκρήτιο πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Ζ΄ Ένωσης και διοργανωτή τον Ο.Α. Χανίων ολοκληρώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε στις εγκαταστάσεις του Χανιώτικου συλλόγου. Συνολικά συμμετείχαν 42 παιδιά ηλικίας 5 ως 7 ετών χωρισμένα σε 2 κατηγορίες, Κόκκινου γηπέδου και red stars.

Στην κατηγορία του Κόκκινου πήραν μέρος 18 αγόρια χωρισμένα σε 5 ομίλους των 3 ή 4άρων παικτών με όλα τα παιδιά να αγωνίζονται τελικά σε 3 αγώνες των 11 πόντων. Αντίστοιχα στα κορίτσια η συμμετοχές έφτασαν τις 17 σε 4 ομίλους των 4άρων και 5 παικτριών με όλα τα κορίτσια να παίζουν επίσης 3 τουλάχιστον αγώνες. Στην κατηγορία των red stars όπου πήραν μέρος παιδιά μικρότερης ηλικίας τα παιδιά ήταν 7 και χωρίστηκαν σε 3 ομάδες όπου αγωνίστηκαν σε πιο παιχνιώδη μορφή όλες οι ομάδες μεταξύ τους.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων η προπονητική ομάδα του Ο.Α.Χ. είχε οργανώσει ένα παιχνίδι με την ονομασία «εξολοθρευτής» όπου τα παιδιά έπρεπε ν’ αποφύγουν μεγάλες μπάλες γυμναστικής που έρχονταν κατά πάνω τους. Στο τέλος οι διοργανωτές ευχαρίστησαν παιδιά, γονείς και προπονητές, ευχήθηκαν περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα παιδιά και τους απένειμαν από ένα αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι συμμετοχές είχαν ως εξής: Ηράκλειο Ο.Α.Α.: Παρασκευαϊδη, Λαγουδάκη, Ζαχαράκη, Ζερβάκης και Οικονόμου. Ο.Α. Ρεθύμνου: Παρασύρης. Γούβες: Παπουτσιδάκης. Ο.Α. Σούδας: Βλατάκη, Βολυκάκη, Τριανταφυλλάκης, Μαυρωματάκης, Αλεξάκης, Δότσου, Κονταξάκη, Ευθυμίου και Μαστοράκη. Ο.Α. Χανίων: Λαγουβάρδου, Κολοκυθά, Τσουρουπάκη, Δασκαλάκη, Καραγιάννη, Σηφάκη, Καραγκούνη, Αβερκάκη, Κασφίκη, Παπουτσάκης, Μπούρας, Τσιγάλογλου, Στουπάκης, Δολιανίτης, Μαρής, Δασκαλογιάννης, Μαρκαντωνάκης, Διγενάκης, Σπετσιωτάκης, Καστρινάκη, Νικολιδάκη Δ., Νικολιδάκη Φ.,Βολτυράκης και Μαράκη.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των ομάδων

Έκθεση εικόνων