Αποτελέσματα 1ου κόκκινου 2017

Απριλίου 12, 2017 615

Με την συμμετοχή 30 αθλητών και αθλητριών ηλικίας ό 6 έως 8 ετών από όλη την Κρήτη διεξήχθη την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα κόκκινου γηπέδου στις εγκαταστάσεις του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες Αγόρια 18 αθλητές και Κορίτσια 12 αθλητές όπου η κάθε κατηγορία χωρίστηκε σε ομίλους των 4άρων ή 5 αθλητών / αθλητριών και κάθε αθλητής/αθλήτρια έπαιξε από 1 αγώνα με όλους τους παίκτες του ίδιου ομίλου.

Σε όλα τα παιδιά έγιναν απονομές μεταλλίων, μοιράστηκαν σάντουιτς ενώ εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι έγιναν και διασκεδαστικά παιχνίδια με μουσική και χορό.

Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική και οι ενδιαφερόμενου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στο Σωματείο ΑΣΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Η Ζ’ Ένωση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ. για την διοργάνωση των αγώνων, όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, αθλήτριες γονείς- συνοδούς, προπονητές και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους αγώνες