Αποτελέσματα 3ου κόκκινου 2017

Οκτωβρίου 12, 2017 577

Τo Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 διεξήχθη το 3ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Κόκκινου γηπέδου για μικρούς τενίστες 6 έως 8 ετών στα γήπεδα του ACE TENNIS ACADEMY.

Συνολικά πήραν μέρος 36 παιδιά (21 αγόρια - 15 κορίτσια) από όλη την Κρήτη. Οι συμμετοχές αναλυτικά έχουν ως εξής: ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 14, ACE 10, ΑΘΛΗ.ΣΥ 4, ΟΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 3, ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑ 2, Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΣ 1, Γ.Σ. ΓΟΥΡΝΩΝ 1, ΦΙΛΙΑ ΤΚ 1.

Οι μικροί τενίστες χωρίστηκαν σε 12 μεικτές ομάδες των 3 αθλητών/αθλητριών που έπαιξαν 5 ομαδικούς αγώνες των 8 λεπτών η κάθε μία. Όλοι οι αγώνες έγιναν σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF) που προτείνει σε αυτές τις ηλικίες μικρότερες ρακέτες, μικρότερο γήπεδο και μπαλάκι με το 50% της πίεσης του κανονικού για να ταιριάζουν με τη ανάπτυξη των παιδιών. Έμφαση επίσης δίνεται στη διασκέδαση και την προσωπική βελτίωση των μικρών τενιστών και όχι στη νίκη ή στην ήττα.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων έγιναν απονομές μεταλλίων και επαίνων σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων τους.

Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για το 4ο κόκκινο πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 11 Νοεμβρίου στον ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Η Ζ’ Ένωση θα ήθελε να ευχαριστήσει το ACE TENNIS ACADEMY για την διοργάνωση των αγώνων, όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, αθλήτριες γονείς, συνοδούς, προπονητές και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Στο συνημμένο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις συνθέσεις των ομάδων καθώς επίσης και αποτελέσματα από τους αγώνες.