Αποτελέσματα 4ου κόκκινου 2017

Νοεμβρίου 07, 2017 583

Τo Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 διεξήχθη το 4ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Κόκκινου γηπέδου για μικρούς τενίστες 6 έως 8 ετών στα γήπεδα του A.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Συνολικά πήραν μέρος 37 παιδιά (20 αγόρια - 17 κορίτσια) από όλη την Κρήτη. Οι συμμετοχές αναλυτικά έχουν ως εξής: ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 10, ΑΟ ΛΑΤΩ 9, ACE 7, Ο.Α. ΣΗΤΕΙΑΣ 6, ΑΘΛΗ.ΣΥ 5.

Οι μικροί τενίστες χωρίστηκαν σε 12 μεικτές ομάδες των 3 αθλητών/αθλητριών που έπαιξαν 5 ομαδικούς αγώνες των 8 λεπτών η κάθε μία. Όλοι οι αγώνες έγιναν σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF) που προτείνει σε αυτές τις ηλικίες μικρότερες ρακέτες, μικρότερο γήπεδο και μπαλάκι με το 50% της πίεσης του κανονικού για να ταιριάζουν με τη ανάπτυξη των παιδιών. Έμφαση επίσης δίνεται στη διασκέδαση και την προσωπική βελτίωση των μικρών τενιστών και όχι στη νίκη ή στην ήττα.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων έγιναν απονομές μεταλλίων και επαίνων σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων τους.

Η Ζ’ Ένωση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων, όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, αθλήτριες γονείς, συνοδούς, προπονητές και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους αγώνες

 

Έκθεση εικόνων