Σχολικοί Αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» Νομού Ηρακλείου 2019

Μαϊος 31, 2019 809

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με τη Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. οι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης Δημοτικών και Γυμνασίων Νομού Ηρακλείου.

Οι αγώνες των Δημοτικών έγιναν την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Μαΐου και οι αγώνες των Γυμνασίων την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.

Αυτή η διοργάνωση αναβίωσε ύστερα από εισήγηση του Προέδρου της Ζ΄ Ένωσης κ. Γιάννη Σπυριδάκη προς το γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Αγώνες Δημοτικών:

Και την φετινή χρονιά διεξήχθησαν σε 2 ημέρες, μία για τα αγόρια (48 συμμετοχές) και μία για τα κορίτσια (28 συμμετοχές). Συνολικά 81 αγώνες φιλοξενήθηκαν στα 8 γήπεδα του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α. στο κέντρο της πόλης. Συμμετείχαν 76 συνολικά μαθητές-τριες που χωρίστηκαν σε Ομίλους των τεσσάρων και έπαιξαν όλοι με όλους στα πλαίσια των αγώνων ‘ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ”.

Αγώνες Γυμνασίων:

Και την φετινή χρονιά διεξήχθησαν σε 2 ημέρες, μία για τα αγόρια (43 συμμετοχές) και μία για τα κορίτσια (13 συμμετοχές). Συνολικά 64 αγώνες φιλοξενήθηκαν στα 8 γήπεδα του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α. στο κέντρο της πόλης. Συμμετείχαν 56 συνολικά μαθητές-τριες που χωρίστηκαν σε Ομίλους των τεσσάρων και έπαιξαν όλοι με όλους στα πλαίσια των αγώνων ‘ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ”.

 Το βασικό χαρακτηριστικό ήταν το φίλαθλο πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθε” που έδειξαν όλα τα παιδιά καθώς και οι συνοδοί Καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν διπλώματα για τη συμμετοχή τους.

 Η Ζ΄ Ένωση θα ήθελε να ευχαριστήσει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής για τη συνεργασία και το “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” O.A.A. για τη φιλοξενία των αγώνων. Επίσης τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Νίκο Τζωρμπατζάκη που ήταν υπεύθυνος αγώνων, την εκπρόσωπο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ευθυμία Κατραντζή και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ.κ. Ζαχαρένια Συλιγάρδου, Φώτη Ταμιωλάκη, Γιώργο Περάκη και Μανώλη Φανουράκη που ανέλαβαν την επίβλεψη των γηπέδων.

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη σχολική χρονιά.

 Ακολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων και φωτογραφίες: