Σεμινάριο "play tennis"

Ιουνίου 27, 2013 1005

 Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο play and stay που διοργάνωσε η Ένωση μας το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου 2009 στις εγκαταστάσεις του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" Ο.Α.Α.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 23 ενεργοί προπονητές που ανήκουν στα Σωματεία – Μέλη της Ένωσής. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν τα μέλη της Τεχνικής Διεύθυνσης της ΕΦΟΑ κύριοι Μάνος Μουλιανιτάκης και Γιώργος Παπαχατζής οι οποίοι έχουν αναλάβει την προώθηση του προγράμματος play and stay στην Ελλάδα όπως αυτό προτείνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ((I.T.F.)

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η παρουσίαση ενός νέου βελτιωμένου τρόπου διδασκαλίας του τένις προσαρμοσμένος στα σύγχρονα δεδομένα με σκοπό την δημιουργία προϋποθέσεων που θα προσελκύσουν και θα κρατήσουν καινούργιους παίκτες στο άθλημα από όλο το κοινωνικό σύνολο. Είναι πολύ σημαντικό από το πρώτο μάθημα ο προπονητής να χρησιμοποιεί κατάλληλες δραστηριότητες αλλά και ασκήσεις που είναι παράλληλα κινητικές και ψυχαγωγικές. Εκτός από την θεωρητική ενημέρωση που έγινε στην αίθουσα, έγινε και πρακτική εξάσκηση μέσα στο γήπεδο.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ.της Ένωσης μας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ΕΦΟΑ που όρισε την διεξαγωγή του σεμιναρίου στο Ηράκλειο, τους προπονητές της Κρήτης για την συμμετοχή τους, το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του καθώς επίσης και την διαφημιστική εταιρία Kappaspot για το υλικό που μας προσέφερε.