Ημερίδα για το "tennis 10s"

Ιουνίου 28, 2013 915

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η επιμορφωτική ημερίδα βασισμένη στο πρόγραμμα «tennis 10s» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. (Δουκός Μποφώρ 1) με την συμμετοχή 25 προπονητών τένις από όλη την Κρήτη. 

Το πρόγραμμα «tennis 10s» είχε ως θέμα την προπόνηση των επίλεκτων παικτών / παικτριών κάτω των 10 ετών, όπως προτείνεται από την I.T.F. και αποτελεί φυσική συνέχεια του προγράμματος με την ονομασία «play and stay» με θέμα το σύστημα εισαγωγής και παραμονής στο τένις, όπως προτείνεται από την I.T.F.

Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο επιμορφωμένος στα θέματα που αφορούν την προπόνηση των επίλεκτων αθλητών κάτω των 10 ετών tutor της Ένωσης μας κ. Μανώλης Δολιανίτης.

Η έναρξη της ημερίδας έγινε στις 10:00 με το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ένωση κ Γιάννη Σπυριδάκη στους συμμετέχοντες και στην συνέχεια ξεκίνησε η παρουσίαση των θεμάτων από τον κ. Δολιανίτη που περιλάμβανε θεωρία μέσα στην αίθουσα και πρακτική εφαρμογή των θεμάτων μέσα στο γήπεδο.

Η ολοκλήρωση της ημερίδας έγινε στις 18:00 με τις απονομές των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Η Ένωση μας θεωρεί απαραίτητη την επιμόρφωση των προπονητών κυρίως όσων ασχολούνται με την κατηγορία κάτω των 10 ετών που αποτελεί την βάση για την ανεύρεση των μελλοντικών αθλητών μας και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή με την ελπίδα ότι οι αθλητές που θα προκύψουν θα μας χαρίσουν μεγάλες διακρίσεις.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, τον tutor της Ένωσης μας κ. Μανώλη Δολιανίτη για την επιτυχημένη παρουσίαση των θεμάτων καθώς επίσης και του προπονητές για την συμμετοχή τους στην ημερίδα.