Ολοκλήρωση διημερίδας "tennis 10s"

Ιουλίου 01, 2013 913

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η επιμορφωτική διημερίδα βασισμένη στο πρόγραμμα «tennis 10s» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο ALEXANDER, Γερακάρι Ρεθύμνου, με την συμμετοχή 25 προπονητών τένις από όλη την Κρήτη. Ομιλητής της διημερίδας ήταν ο tutor της Ένωσης μας κ. Μανώλης Δολιανίτης.

Η έναρξη της διημερίδας έγινε στις 10:00 με το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ένωση κ Γιάννη Σπυριδάκη στους συμμετέχοντες και στην συνέχεια ξεκίνησε η παρουσίαση των θεμάτων από τον κ. Δολιανίτη που περιλάμβανε θεωρία μέσα στην αίθουσα και πρακτική εφαρμογή των θεμάτων μέσα στο γήπεδο.

Το κλείσιμο της διημερίδας έγινε από το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Παντελή Σταυρουλάκη ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε το πολύ ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε ανάμεσα σε όλους τους προπονητές και ευχαρίστησε τον tutors κ Μανώλη Δολιανίτη για την επιτυχημένη παρουσίαση των θεμάτων, καθώς επίσης και όλους τους προπονητές που συμμετείχαν.

Η Ένωση μας θεωρεί απαραίτητη την επιμόρφωση των προπονητών κυρίως όσων ασχολούνται με την κατηγορία κάτω των 10 ετών που αποτελεί την βάση για την ανεύρεση των μελλοντικών αθλητών μας και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή με την ελπίδα ότι οι αθλητές που θα προκύψουν θα μας χαρίσουν μεγάλες διακρίσεις.