Ολοκλήρωση επιμορφωτικής διημερίδας

Ιουνίου 23, 2015 796

Με την συμμετοχή 34 προπονητών από όλη την Κρήτη διεξήχθη η επιμορφωτική διημερίδα τένις εξειδικευμένων θεμάτων, το Σαββάτο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. οδός Δουκός Μποφώρ 1.

Η διημερίδα αυτή ήταν η 5η κατά σειρά και αποτελούσε την συνέχιση του προγράμματος επιμόρφωσης των προπονητών που εφαρμόζει η Ένωση μας.

Εισηγητής της διημερίδας ήταν ο tutor της Ένωσής μας κ. Μανώλης Δολιανίτης.

Η διημερίδα ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προπονητών και του εισηγητή από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ Γιάννη Σπυριδάκη και συνεχίστηκε με την παρουσίαση της θεματολογία που περιελάμβανε την τεχνική εξέλιξη του forhand drive μέσα από το πρίσμα της τακτικής για τους αθλητές ηλικίας από 10 – 16 ετών. Το Σάββατο η θεματολογία έκλεισε με θέματα που αφορούσαν την πνευματική προπόνηση.

Την Κυριακή διεξήχθη εργαστήριο επίλυσης τεχνικών – τακτικών προβλημάτων ηλικίας 12-14 ετών που οι προπονητές χωρίστηκαν σε ομάδες και η κάθε ομάδα έκανε μια σύντομη παρουσίαση για τα προβλήματα, από πού προέρχονται, πως μπορούν να αντιμετωπιστούν και ασκήσεις που βοηθούν στην επίλυση τους. Η διημερίδα έκλεισε με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας ευχαριστήσουν τον tutor της Ένωσης μας κ. Μανώλη Δολιανίτη, εισηγητή της διημερίδας, για την άψογη οργάνωση και παρουσίασης των θεμάτων, τους προπονητές για την συμμετοχή τους καθώς επίσης και το “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α. για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας διεξαγωγής της διημερίδας.