Επιμόρφωση προπονητών

Ιουλίου 28, 2016 709

Η Ζ΄ Ένωση Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης ως συνέχιση των επιμορφωτικών προγραμμάτων που διοργανώνει για τους προπονητές αντισφαίρισης της Κρήτης σε συνεργασία με τον tutor κ. Δολιανίτη Μανώλη, προτίθεται να διοργανώσει την 6η κατά σειρά διημερίδα το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο Γερακάρι Ρεθύμνου.

Στην παραπάνω επιμορφωτική διημερίδα θα θέλαμε να δώσουμε την δυνατότητα σε όσους προπονητές αντισφαίρισης εργάζονται στα Σωματεία – Μέλη της Ζ΄ Ένωσης, να παρουσιάσουν οποιοδήποτε θέμα θέλουν το οποίο θεωρούν ότι θα ωφελήσει του υπόλοιπους συναδέλφους τους που θα το παρακολουθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται για χάραξη ενός κοινού προπονητικού προσανατολισμού στην Κρήτη. Η διάρκεια της κάθε παρουσίασης θα πρέπει να είναι από 20 έως 40 λεπτά.

Παρακαλούνται οι προπονητές που επιθυμούν να κάνουν τις παρουσιάσεις τους να το δηλώσουν εγγράφως στο e-mail της Ένωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 μαζί με το θέμα της επιλογής τους. Αμέσως μετά την παραπάνω ημερομηνία η Ζ΄ Ένωση σε συνεργασία με τον tutor θα αξιολογήσει τα θέματα και θα ενημερώσει άμεσα τους εισηγητές για την έγκριση ή μη του θέματος ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της παρουσίασης.

Όλες οι τελικές παρουσιάσεις θα πρέπει να έχουν φτάσει ηλεκτρονικά στην Ένωση το αργότερο έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 ώστε να προσαρμοστεί στον προγραμματισμό παρουσίασης της διημερίδας.