Συζήτηση για την εξέλιξη των αθλητών

Νοεμβρίου 09, 2016 1118

Η Ζ’ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. σε συνεργασία με την Hellenic Zeus διοργανώτρια σειράς πρωταθλημάτων ITF Pro Circuit 10.000$ εγκεκριμένων από την ΕΦΟΑ διοργανώνει ανοιχτή Στρογγυλή Τράπεζα – Συζήτηση με θέμα την “Εξέλιξη παικτών από junior σε pro level” στο Ξενοδοχείο Lyttos Beach στη Χερσόνησο την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 12.00-14.00 στα πλαίσια της επιμόρφωσης των προπονητών της Κρήτης.

Προσκεκλημένος θα είναι οι κ. Héctor Ruiz Cadenas προπονητής παικτών υψηλού επιπέδου της Academia Sánchez-Casal στην Ισπανία και συνοδός τους στα τουρνουά. Θα δoθεί η ευκαιρία στους προπονητές της Κρήτης να απευθύνουν ερωτήσεις και να γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις σε ποικίλα θέματα με κύριο άξονα την “Εξέλιξη παικτών από junior σε pro level”.

Συντονιστές της συζήτησης θα είναι ο Ομοσπονδιακός Προπονητής – Τεχνικός Σύμβουλος της Ζ’ ΕΦΣΑΚ κ. Νίκος Τζωρμπατζάκης καθώς και ο Διευθυντής Αγώνων του τουρνουά κ. Αντώνης Καλαϊτζάκης. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα. Οι ερωτήσεις μπορούν να σταλούν και εκ των προτέρων στο e-mail της Z’ ‘Ενωσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε να απευθυνθούν επί τόπου στον προσκεκλημένο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 12:00. Νωρίτερα την ημέρα της Στρογγυλής Τράπεζας – Συζήτησης θα διεξαχθούν οι τελικοί του μονού ανδρών και γυναικών οπότε η επίσκεψή σας μπορεί να συνδυαστεί με την παρακολούθησή τους.