Στρογγυλή τράπεζα προπονητών Κρήτης

Νοεμβρίου 15, 2016 1122

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης των προπονητών τένις της Κρήτης η Ζ’ ΕΦΣΑΚ σε συνεργασία με την Hellenic Zeus διοργανώτρια σειράς επαγγελματικών πρωταθλημάτων της ITF εγκεκριμένων από την ΕΦΟΑ πραγματοποίησε μία Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα “Εξέλιξη παικτών τένις από τζούνιορ σε επαγγελματικό επίπεδο” στο Ξενοδοχείο Lyttos Beach στη Χερσόνησο την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Προσκεκλημένοι ήταν οι κ.κ. Antonio Pino και Héctor Ruiz Cadenas προπονητές και συνοδοί παικτών της διεθνούς φήμης ακαδημίας Sánchez-Casal στην Ισπανία. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν προσεγγίσεις, να απευθύνουν ερωτήσεις και να κάνουν εποικοδομητικές συζητήσεις σε ποικίλα θέματα όπως η μετάβαση από τζούνιορ σε πανεπιστημιακό και επαγγελματικό επίπεδο, η προετοιμασία τζούνιορ παικτών για τις απαιτήσεις σε ανώτερο επίπεδο καθώς και η προπονητική προσέγγιση ταλαντούχων αθλητών.

Εκτάκτως παραβρέθηκε στην συζήτηση και ο κ. Νικόλας Κελαϊδής που εστίασε στο θέμα της εξέλιξης νεαρών αθλητών και απάντησε σε ερωτήσεις κυρίως για το Tennis 10’s.

Συντονιστές της Στρογγυλής Τράπεζας ήταν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής – Τεχνικός Σύμβουλος της Ζ’ ΕΦΣΑΚ κ. Νίκος Τζωρμπατζάκης καθώς και ο Διευθυντής Αγώνων του τουρνουά κ. Αντώνης Καλαϊτζάκης.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και υποσχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες στο εγγύς μέλλον.