Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου προπονητών

Δεκεμβρίου 05, 2019 1017

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ace Tennis Academy υπό την αιγίδα της Ζ' Ένωσης Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης διεξήχθη ένα από τα σημαντικότερα σεμινάρια στη μακρόχρονη ιστορία του Κρητικού τένις στο οποίο συμμετείχαν 37 συνολικά προπονητές από όλη την Κρήτη.

Φιλοξενήθηκε ο κ. Dario Novak,  ένας από τους καλύτερους fitness coach στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο .

Έχοντας στο βιογραφικό του 9 χρόνια συνεργασίας με την Donna Vekic (top 20 WTA) και 2 χρόνια με τον Borna Coric (top 10 ATP) δεν ήταν καθόλου δύσκολο να καθηλώσει τους προπονητές της Κρήτης οι οποίοι στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο κύριος κ. Novak επιβεβαίωσε με τον πλέον διαδραστικό τρόπο ότι το fitness μαζί με το mental είναι τα 2 κυρίαρχα χαρακτηριστικά στο σύγχρονο τένις.

Λίγο πριν το κλείσιμο του σεμιναρίου οι διοργανωτές επεφύλαξαν άλλη μια έκπληξη, την παρουσία του κ. Απόστολου Τσιτσιπα ο οποίος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και έκανε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους προπονητές της Ένωσης μας.   

 Ο Πρόεδρος της Ζ΄ ΄Ένωσης κ. Κώστας Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν την ACE TENNIS ACADEMY και ιδιαίτερα τους κ.κ. Αντώνη Καλαϊτζάκη και Αργύρη Καρατζόγλου για την άριστη φιλοξενία και οργάνωση του σεμιναρίου, τους αθλητές και τις αθλήτριες Γαρεφαλάκη Λένα, Πάντου Αιμιλία, Ζαχαράκη Αλίκη, Λαγουδάκη Γεωργία, Τζωρμπατζάκης Βασίλης, Ζαχαράκη Αλεξάνδρα, Λαμπράκη Εβελίνα, Νικολιδάκης Γιάννης, Μανδαλενάκης Αναστάσης, Μπόγρης Βαγγέλης που συμμετείχαν στις ασκήσεις καθώς επίσης και τους προπονητές που συμμετείχαν.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το σεμινάριο