Ολοκλήρωση 1ου πορτοκαλί και Open πράσινου γηπέδου 2022

Μαϊος 26, 2022 775

Μετά από δυο χρόνια διακοπής διοργάνωσης αγώνων πορτοκαλί γηπέδου λόγο COVID, επανήλθαν σε αγωνιστική δράση τα παιδιά που αγωνίζονται στο πορτοκαλί γήπεδο ηλικίας από 7 έως 9 ετών.

Στο 1ο Πρωτάθλημα πορτοκαλί γηπέδου που διεξήχθη το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στα γήπεδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ συμμετείχαν συνολικά 30 παιδιά, 12 αγόρια και 18 κορίτσια από όλη την Κρήτη.

Παράλληλα με την διοργάνωση του πορτοκαλί γηπέδου στα γήπεδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ διοργανώθηκε και το ΟΠΕΝ Πρωτάθλημα πράσινου γηπέδου με την συμμετοχή 29 παιδιών από όλη την Κρήτη, 17 αγόρια και 12 κορίτσια.

Σε όλα τα πρωταθλήματα κάτω των 10 ετών που διοργανώνονται δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά βασικός σκοπός είναι το παιχνίδι και η διασκέδαση.

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τον διοργανωτή ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ για την φιλοξενία και άρτια διοργάνωση των Πρωταθλημάτων καθώς επίσης και όσους συνετέλεσαν στην άριστη διεξαγωγή των αγώνων επιδιαιτητές, επιβλέποντες, παράγοντες, προπονητές. Πολλά μπράβο στους μικρούς μας αθλητές για την προσπάθεια αλλά και στους γονείς για την στήριξη.