Ολοκλήρωση 12ης Παγκρήτιας Γιορτής 10 ΜΕ ΤΟΝΟ

Ιουνίου 22, 2022 681

Για 12η  χρονιά διεξήχθη η γιορτή της Ζ’ Ένωσης Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης «10 ΜΕ ΤΟΝΟ» για ηλικίες κάτω των 10 ετών (πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου) που συνδιοργανώθηκε με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.

Οι αγώνες έγιναν το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και συμμετείχαν συνολικά 58 τενίστες και τενίστριες από όλη την Κρήτη όπου αγωνίστηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν σύμφωνα με τα πρότυπα του προγράμματος «Tennis 10’s» της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF).  Σημασία είχε η απόδοση και όχι το αποτέλεσμα.

Η εορταστική εκδήλωση που σηματοδοτεί το κλείσιμο μίας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με τις κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών του  πορτοκαλί  γηπέδου ενώ το απόγευμα έγινε η κατηγορία  του κόκκινου  γηπέδου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων κάθε κατηγορίας  έγιναν παιχνίδια και απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες. Όλα τα παιδιά πήραν τα ίδια βραβεία χωρίς να ξεχωρίζουν οι νικητές καθώς το πρόγραμμα επιβραβεύει την προσπάθεια και τη συμμετοχή.

Το Δ.Σ. της Ζ΄ Ένωσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συνδιοργανωτές ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την χορηγία του, το Δ.Σ. του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και οργάνωση της γιορτής καθώς επίσης όλους τους γονείς που συνόδευσαν και τους προπονητές που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην άρτια διεξαγωγή της γιορτής μετά από δυο χρόνια διακοπής λόγο κορονοϊού.