Δελτίο τύπου 1ου "κόκκινου"

Ιουλίου 05, 2013 1714

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 ο Ο.Α. Χερσονήσου διοργάνωσε το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Κόκκινου γηπέδου 2013 υπό την αιγίδα της Ζ' Ένωσης σύμφωνα με το πρόγραμμα Tennis 10’s της ITF.

Συνολικά συμμετείχαν 45 παιδιά ηλικίας 5-9 ετών προερχόμενα από 6 ομίλους που απλώνονταν από το Ηράκλειο μέχρι και την Σητεία.

 Οι αντίστοιχες συμμετοχές ήταν ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. (27), Ο.Α. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (5), ΦΙΛΙΑ ΤΚ (5), Ο.Α. ΣΗΤΕΙΑΣ (4), ACE (3) και MATCHPOINT (1).

Σχηματίστηκαν 16 ομάδες των τριών παιδιών η κάθε μία που απλώθηκαν σε 8 μίνι γήπεδα. Αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα για αδιάκοπο τένις 90 λεπτών μέσα σε ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και διασκέδασης.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό για αυτές τις ηλικίες κάτι που δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στους ομίλους τένις της Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να ζωγραφίσουν το πανώ του πρωταθλήματος και στο τέλος να φωτογραφηθούν με αυτό.

Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Για την ιστορία νικήτρια ομάδα με τις περισσότερες νίκες ανακηρύχθηκε η ομάδα των Ασπετάκη Τζόι (Ο.Α. Χερσονήσου), Καλατζή Αλέξανδρου (Ηράκλειο Ο.Α.Α.) και Ερωτοκριτάκη Αντώνη (Matchpoint) με 6 νίκες στις 6 αγωνιστικές.

Εδώ θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Χερσονήσου που αγκάλιασε και ενίσχυσε την εκδήλωση, τους ομίλους που μας τίμησαν με τις συμμετοχές τους, τους προπονητές Τζωρμπατζάκη Νίκο και Περάκη Γιώργο για την οργάνωση των αγώνων καθώς και τους προπονητές των φιλοξενούμενων ομίλων Συλιγάρδου Ζαχαρένια, Τζιγκουνάκη Κώστα, Χαραλαμπάκη Ελένη, Παπαγιαννάκη Αντώνη, Τσάμη Χριστιάνα, Αρετάκη Φάνη και Μαραυγάκη Δημήτρη, που με την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των αγώνων.

Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε τα εύσημα και στους πολυάριθμους συνοδούς των παιδιών (γονείς, συγγενείς και φίλους) που έκαναν τον κόπο να είναι εκεί και να τα ενθαρρύνουν. Ευχόμαστε τα παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με το όμορφο άθλημα του τένις που τους προσφέρει ευχάριστες στιγμές, σωματική άσκηση, ευεξία και μαθήματα ευ αγωνίζεσθαι.