Ολοκλήρωση 1ου Πανελλαδικού Ε2

Ιουλίου 09, 2013 1848

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στα Μονά από την Μπαλάσκα Βασιλική του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ στην κατηγορία Κορίτσια 12, την 2ης θέσης στα Μονά από την Κουριδάκη Αθηνά του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ στην κατηγορία Κορίτσια 12 και τον Ναούμ Σπύρο του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ στην κατηγορία Αγόρια 14, την 3η θέση στα Μονά από τους Τσακαλάκη Νίκο, Ταμιωλάκη Βαλάντη του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. στην κατηγορία Αγόρια 12, της Κουκλάκης Ευγενίας του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ στην κατηγορία Κορίτσια 12, του Αρετάκη Γιάννη του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ στην κατηγορία Αγόρια 14 και των Ναούμ Μαρίας, Κοκκινάκη Ευαγγελία του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ στην κατηγορία Κορίτσια 14, ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα κατηγορίας Ε2 που διεξάχθηκε σε Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και Ο.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ από 23 έως 27 Μαρτίου 2013 αλλά και σε 4 ακόμα πόλεις στην Ελλάδα.

Εκτός από τα Μονά πολύ σημαντικές διακρίσεις είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες μας στα Διπλά. Πιο συγκεκριμένα:

1. την 1η θέση πήραν οι αθλήτριες από τον Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ Κουριδάκη Αθηνά – Μπαλάσκα Βασιλική στην κατηγορία Κορίτσια 12 και οι Ναούμ Μαρία – Κοκκινάκη Ευαγγελία του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ στην κατηγορία Κορίτσια 14

2. την 2η θέση από τις αθλήτριες του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ Κουκλάκη Ευγενία – Μιουμπή Μύριαμ στην κατηγορία Κορίτσια 12 και από τους αθλητές του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ Ναούμ Σπύρο – Αρετάκη Γιάννη στην κατηγορία Αγόρια 14 και

3. την 3η θέση από τους Ταμιωλάκη Βαλάντη – Τσακαλάκη Νίκο του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. στην κατηγορία Αγόρια 12, από τις αθλήτριες του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. Καπετανάκη Ελένη - Κροντηρά Ελένη καθώς επίσης και από τις αθλήτριες του ΦΙΛΙΑ ΤΚ Δεσκουλίδου Χρυσάνθη – Πρινιανάκη Ευαγγελία στην κατηγορία Κορίτσια 12.

Στα Αγόρια 14 ο αθλητής του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ Τσιβουράκης Αντώνης με συμπαίκτη τον Καλλίτση Κώστα του Ο.Α. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Τέλος στην κατηγορία Κορίτσια 14 οι αθλήτριες του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. Μαρνέλλου Μαρία – Τσαγκαράκη Αθηνά καθώς επίσης και η Κοκκινάκη Ευαγγελία του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ με συμπαίκτρια την Τσιάρα Ευθυμία του Ο.Α. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 71 αθλητές και αθλήτριες ως εξής: Αγόρια 12 (17 αθλητές), Κορίτσια 12 (22 αθλήτριες), Αγόρια 14 (17 αθλητές), Κορίτσια 14 (12 αθλήτριες), Αγόρια 16 (1 αθλητή) και Κορίτσια 16 (2 αθλήτριες).

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Επίσης συγχαίρει τους διοργανωτές Ομίλους Ο.Α ΡΕΘΥΜΝΟΥ και Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για την πολύ καλή διοργάνωση που άφησε ικανοποιημένους τους συμμετέχοντες.

Έκθεση εικόνων