Ολοκλήρωση 4ης Ενωσιακής γιορτής "10 ΜΕ ΤΟΝΟ"

Ιουλίου 10, 2013 1783

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η Παγκρήτια γιορτή τένις μικρών παιδιών ηλικίας από 5 έως 10 ετών με την επωνυμία "10 ΜΕ ΤΟΝΟ" που διοργάνωσε το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. σε συνεργασία με την Ζ΄ Ένωση Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης.

Συνδιοργανωτής της διήμερης Εκδήλωσης ήταν ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου.

Οι συμμετοχές των μικρών αθλητών έφθασαν τις 141, γεγονός το οποίο γεμίζει με αισιοδοξία για την μελλοντική πορεία του αθλήματος.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί στις 9:30 και συνεχίστηκαν έως της 22:00. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του κόκκινου γηπέδου έγινε η γιορτή με την συμμετοχή όλων των αθλητών σε όλα τα επίπεδα. Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων με την διεξαγωγή της τελικής φάσης στην πορτοκαλί κατηγορία (7-8 ετών) και πράσινη (9-10 ετών). Συνολικά διεξήχθησαν 185 αναμετρήσεις. Συμμετείχαν 32 αγόρια και 28 κορίτσια στο πορτοκαλί, 25 αγόρια και 23 κορίτσια στο κόκκινο, 22 αγόρια στο πράσινο και 11 κορίτσια στο πράσινο από όλα τα Σωματεία της Κρήτης.

Για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση στόχευσε σε περισσότερη διασκέδαση των παιδιών και ποιοτικότερη απόδοση. Στόχος είναι οι μικροί αθλητές από 5 έως 10 ετών που προπονούνται στα Σωματεία – Μέλη της Ένωσης, να έχουν την πρώτη τους επαφή με το αγωνιστικό τένις το οποίο τους παρουσιάζεται με την μορφή γιορτής. Το Δ.Σ. της Ζ΄ Ένωσης ευχαριστεί το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α., τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και τους Ομίλους της Κρήτης που στηρίζουν την Γιορτή η οποία είναι Θεσμός πλέον για το Κρητικό τένις.