Ολοκλήρωση 5ης Γιορτής

Ιουνίου 17, 2014 2361

Νέο ρεκόρ συμμετοχών 162 παιδιά ηλικία από 5 έως 10 ετών είχαμε στην εκδήλωση της 5ης Ενωσιακής Γιορτής τένις πράσινου πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου, με την επωνυμία «10 ΜΕ ΤΟΝΟ», την οποία διοργανώσαμε με απόλυτη επιτυχία για 5η συνεχόμενη χρονιά με συνδιοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολική Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. οδός Δουκός Μποφώρ 1, το Σαββάτο 14 και την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.

Από τις 162 συμμετοχές είχαμε ανά κατηγορία: 20 αγόρια και 9 κορίτσια στο πράσινο, 38 αγόρια και 19 κορίτσια στο πορτοκαλί και 76 αγόρια και κορίτσια στο κόκκινο γήπεδο από όλη την Κρήτη.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί στις 9:30 και συνεχίστηκαν έως της 21:00. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του κόκκινου γηπέδου στις 19:30 έγινε η γιορτή με την συμμετοχή όλων των αθλητών σε όλα τα επίπεδα. Οι αθλητές χωρίστηκαν σε ομάδες και συναγωνίστηκαν σε συναρπαστικά παιχνίδια. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων με την διεξαγωγή των προημιτελικών, ημιτελικών και τελικών του πράσινου και του πορτοκαλί γηπέδου.

Η γιορτή αυτή διεξήχθη στα πλαίσια των προγραμμάτων που προωθεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης τα οποία στηρίζει η Ένωση μας και είναι τα παιδιά να γνωρίσουν το τένις μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση στοχεύοντας πάντα στην ποιοτικότερη απόδοση των παιδιών ώστε να αναδειχτούν νέα ταλέντα.

Το Δ.Σ. της Ζ΄ Ένωσης ευχαριστεί τον συνδιοργανωτή ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την χορηγία του, το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων καθώς επίσης και όλους τους γονείς και τους προπονητές που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην άρτια διεξαγωγή της γιορτής.