Δελτίο τύπου 2ου κόκκινου

Οκτωβρίου 06, 2014 2251

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χερσονήσου διοργάνωσε το 2ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Κόκκινου Γηπέδου 2013 υπό την αιγίδα της Ζ' Ένωσης σύμφωνα με το πρόγραμμα Tennis 10’s της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις.

Συνολικά συμμετείχαν 26 παιδιά ηλικίας 6-9 ετών προερχόμενα από 5 ομίλους που απλώνονταν από το Ηράκλειο μέχρι και την Σητεία (Ηράκλειο Ο.Α.Α., Τ.Κ. Γουρνών, Ο.Α. Σητείας, Α.Ο. Λατώ και Ο.Α. Αγίου Ιωάννη). Σχηματίστηκαν 12 ομάδες των 2-3 παιδιών η κάθε μία που απλώθηκαν σε 6 μίνι γήπεδα. Για 2 ώρες έτρεξαν, αντάλλαξαν μπαλιές, κέρδισαν και έχασαν πόντους και ένιωσαν τη χαρά του αθλητισμού και την ανταμοιβή της προσπάθειάς τους. Πάντα μέσα σε κλίμα ομαδικότητας, συναγωνισμού και διασκέδασης.Το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικό για αυτές τις ηλικίες κάτι που δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές τους στους κατά τόπους ομίλους όλης της Κρήτης. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν διπλώματα για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Όλα κύλησαν άψογα από τη έναρξη μέχρι τη λήξη των αγώνων υπό την οργάνωση των προπονητών του διοργανωτή Νίκου Τζωρμπατζάκη και Γιώργου Περάκη τους οποίους και συγχαίρουμε. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές των φιλοξενούμενων ομίλων Νίκο Μελισσουργάκη, Κώστα Τζιγκουνάκη, Αντώνη Κριτσωτάκη, Φάνη Αρετάκη, Μανώλη Φανουράκη και Κατερίνα Βράκα καθώς και τους εθελοντές Ανδρέα Στρατήγη, Κάσσια Αρετάκη και Γιώργο Κανάκη για την πολύτιμη συνεργασία τους στην ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Χερσονήσου που αγκάλιασε και ενίσχυσε την εκδήλωση καθώς και το ξενοδοχείο ALBATROS και την κα  Νάντια Ταμιωλάκη για το catering της εκδήλωσης.