Δελτίο τύπου 6ης Ενωσιακής Γιορτής 2015

Ιουνίου 17, 2015 1632

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της 6ης Ενωσιακής Γιορτής τένις πράσινου πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου, με την επωνυμία «10 ΜΕ ΤΟΝΟ», την οποία διοργανώσαμε με απόλυτη επιτυχία για 6η συνεχόμενη χρονιά με συνδιοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολική Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου και το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α που στις εγκαταστάσεις του οδός Δουκός Μποφώρ 1, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 15 Ιουνίου 2015 η μεγάλη αυτή εκδήλωση.

Στην γιορτή συμμετείχαν συνολικά 134 παιδιά από όλη την Κρήτη και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής: 21 αγόρια και 14 κορίτσια στο πράσινο, 28 αγόρια και 20 κορίτσια στο πορτοκαλί και 51 αγόρια και κορίτσια στο κόκκινο γήπεδο.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί στις 9:30 και συνεχίστηκαν έως της 21:00. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του κόκκινου γηπέδου στις 19:30 έγινε η γιορτή με την συμμετοχή όλων των αθλητών σε πολλά και συναρπαστικά παιχνίδια που τους διασκέδασαν. Επίσης εντυπωσιακή ήταν και η χορογραφία των παιδιών της σχολής Dance spirit studio. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων με την διεξαγωγή των προ-ημιτελικών, ημιτελικών και τελικών του πορτοκαλί γηπέδου.

Η διοργάνωση ήταν προσαρμοσμένη στα προγράμματα που προωθεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης τα οποία στηρίζει η Ένωση μας και είναι τα παιδιά να γνωρίσουν το τένις μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση στοχεύοντας πάντα στην ποιοτικότερη απόδοση των παιδιών ώστε να αναδειχτούν νέα ταλέντα.

Το Δ.Σ. της Ζ΄ Ένωσης ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την χορηγία του και το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και οργάνωση της γιορτής καθώς επίσης όλους τους γονείς και τους προπονητές που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην άρτια διεξαγωγή της γιορτής.