Αποτελέσματα 1oυ Masters junior

Φεβρουαρίου 01, 2016 1612

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Masters junior το Σαββάτο 30 και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. που περιελάμβανε τις κατηγορίες των Αγοριών 12, 14, 16 ετών και Κοριτσιών 12, 14 ετών.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν οι 8 πρώτοι αθλητές και αθλήτριες ανά κατηγορία οι οποίοι το αγωνιστικό έτος 2015 συγκέντρωσαν αθροιστικά την μεγαλύτερη βαθμολογία στα Ενωσιακά Πτωταθλήματα (Ε3).

Το Σαββάτο το πρωί έγιναν οι εγγραφές των αθλητών και αθλητριών και στην συνέχεια η κάθε κατηγορία χωρίστηκε σε 2 γκρουπ (ομάδες) και ξεκίνησαν τα πρώτα παιχνίδια. Οι αθλητές που κληρώθηκαν στο ίδιο γκρούπ έπαιξαν όλοι με όλους. Μόλις τελείωσε ο πρώτος αγώνας για τον κάθε αθλητή ξεκίνησε διαγωνισμός των σερβίς με τους νικητές να έχουν ως εξής:

Αγόρια 12: Μπόγρης Ευάγγελος (106,5), Κορίτσια 12: Ζαφειροπούλου Κατερίνα (101,5), Αγόρια 14: Χαλακατεβάκης Ελευθέριος (121), Κορίτσια 14: Κουκλάκη Ευγενία (88), Αγόρια 16: Ταμιωλάκης Βαλάντης (112)

Στην συνέχεια της ίδια μέρας έγιναν τα δεύτερα παιχνίδια των γκρούπ και στις 19:00 ξεκίνησε το παιχνίδι “Άκου τι Είπαν” με την συμμετοχή όλων των ομάδων έτσι όπως ήταν ήδη χωρισμένοι δηλαδή ενώ στο Πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστές στο παιχνίδι ήταν συμπαίκτες!! Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα Williams.

Την Κυριακή το πρωί έγιναν τα τελευταία παιχνίδια των γκρούπ και στην συνέχεια αφού πήραν τον προβλεπόμενο χρόνο ξεκούρασης ξεκίνησαν οι αγώνες της τελικής φάσης για να προκύψει η τελική κατάταξη η οποία έχει ως εξής:

Αγόρια 12: 1ος Μπόγρης Ευάγγελος, 2ος Ζερβός Γεώργιος, 3ος Δελάκης Δημήτριος, 4ος Θεοχαρούλης Ιωάννης, 5ος Ματσαμάκης Ελευθέριος, 6ος Αλεξανδρίδης Ιωάννης, 7ος Κασαπάκης Χρήστος και 8ος Ντεβετζίδης Αλέξανδρος

Κορίτσια 12: 1η Ζαφειροπούλου Κατερίνα, 2η Κοντολαιμάκη Μαρία, 3η Κωστάκη Ελένη, 4η Νικητάκη Μαρία, 5η Δεσκουλίδου Ιωάννα, 6η Βαϊδάκη Αγγελική, 7η Τίτι Εμμανουελα, 8η Γιανούλη Σταυριάννα

Αγόρια 14: 1ος Καραχάλιος Άγγελος, 2ος Κονταράκης Ανδρέας, 3ος Βολτυράκης Βασίλης, 4ος Τσακαλάκης Νικόλαος, 5ος Τσαγλιώτης Αντώνιος, 6ος Κωνστανταράκης Αντώνιος, 7ος Χαλακατεβάκης Ελευθέριος, 8ος Μπούρας Ιωάννης

Κορίτσια 14: Κουκλάκη Ευγενία, 2η Βελιβασάκη Χαρά, 3η Βαρβεράκη Μαρία, 4η Πολιουδάκη Άννα – Μαρία, 5η Βογιατζόγλου Μαριάννα και 6η Δεσκουλίδου Χρυσάνθη

Αγόρια 16: 1ος Ταμιωλάκης Βαλάντης, 2ος Κοντογιωργάκης Ιωάννης, 3ος Γιακουμάκης Ιωάννης, 4ος Παρασκευάς Μαρίνος, 5ος Γεωργουσάκης Γεώργιος και 6ος Αλεξανδρίδης Ελευθέριος

Το κλείσιμο του Πρωταθλήματος έγινε με την απονομή των επάθλων σε όλους τους συμμετέχοντες κυπέλλων ή μεταλλίων ανάλογα με την θέση που πήραν ενώ συμβολικά δωράκια πήραν οι νικητές στο διαγωνισμό των σερβίς και τα μέλη της ομάδα που νίκησε στο παιχνίδι “Άκου τι Είπαν”.

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούν τον tutor της Ένωσης μας κ. Μανώλη Δολιανίτη ο οποίος είχε αναλάβει την οργανωτική ευθύνη των αγώνων, το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, τους προπονητές που βοήθησαν στην επίβλεψη των γηπέδων, τους γονείς και αθλητές οι οποίοι με την άψογη συμπεριφορά τους τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.