Αποτελέσματα 3ου Ε2 2016

Ιουλίου 15, 2016 1666

Με την συμμετοχή 128 αθλητών και αθλητριών διεξήχθη το 3ο Εθνικό πρωτάθλημα Ε2 από τις 8 έως και τις 12 Ιουλίου σε ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ, ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ και ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ. Στον ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ έγιναν οι κατηγορίες Αγόρια κάτω των 12 ετών με 38 συμμετοχές, Κορίτσια κάτω των 12 ετών με 19 συμμετοχές, Αγόρια κάτω των 16 ετών με 17 συμμετοχές, στον ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ η κατηγορία Αγόρια κάτω των 14 ετών με 26 συμμετοχές και στο ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ (εγκαταστάσεις ROYAL TENNIS CLUB) η κατηγορία Κορίτσια κάτω των 14 ετών με 28 συμμετοχές.

Οι σημαντικότερες διακρίσεις των αθλητών και των αθλητριών της Ένωσης μας ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 12 ετών: Στα Μονά 3η θέση για τους αθλητές του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ Κασαπάκη Χρήστο και Ματσαμάκη Ελευθέριο. Στα Διπλά 2η θέση για τους Κασαπάκη Χρήστο και Σφυράκη Νικόλαο του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ και ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ αντίστοιχα, ενώ την 3η θέση πήραν οι αθλητές του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ Ματσαμάκης Ελευθέριος και Κοκκινάκης Γεώργιος

Κορίτσια κάτω των 12 ετών: Στα Μονά και στα Διπλά 2η θέση για την Κοντολαιμάκη Μάρα του ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Στα Διπλά την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Καραπανταζή Καλλιόπη και Θωμάκη Μαρία του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ και ΑΤ ΧΑΝΙΩΝ αντίστοιχα.

Αγόρια κάτω των 14 ετών: Στα Μονά 1η θέση για τον αθλητή του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ Καραχάλιο Άγγελο και 3η θέση για τους αθλητές του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ Βολτυράκη Βασίλη και Ματσαμάκη Αντώνη. Στα Διπλά 1η θέση για τον αθλητή του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ Κονταράκη Ανδρέα, 2η για τον Καραχάλιο Άγγελο του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ και 3η για τους αθλητές του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ Βολτυράκη Βασίλη, Κωνστανταράκη Ανδρέα και Ζερβό Γεώργιο.

Κορίτσια κάτω των 14 ετών: Στα Μονά 3η θέση για τις αθλήτριες του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. Ζαφειροπούλου Κατερίνα και Βελιβασάκη Χαρά. Στα Διπλά 1η θέση για την Ζουμπά Ευτυχία του ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ και 3η θέση για τις αθλήτριες Δεσκουλίδου Ιωάννα του ΑΠΜΣ ΑΣΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Γεωργακάκη Μεταξία του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ και για τις αθλήτριες του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Βελιβασάκη Χαρά και Ζαφειροπούλου Κατερίνα

Αγόρια κάτω των 16 ετών: Την 2η θέση στα Μονά πήρε ο αθλητής του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. Ταμιωλάκης Βαλάντης και την 3η ο αθλητής του ΑΤ ΧΑΝΙΩΝ Ζερβουδάκης Βίκτωρας.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών μας είναι το 3ο Ε3 που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Ακολουθούν όλα τα ταμπλό με τα αποτελέσματα