Ολοκλήρωση 6ης επιμορφωτικής διημερίδας

Δεκεμβρίου 19, 2016 1467

Με την συμμετοχή 22 προπονητών από όλη την Κρήτη διεξήχθη η επιμορφωτική διημερίδα τένις εξειδικευμένων θεμάτων, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο IDIS HOTEL που βρίσκεται στον Ζαρό Ηρακλείου.

Η διημερίδα αυτή ήταν η 6η κατά σειρά και αποτέλεσε την συνέχιση του προγράμματος επιμόρφωσης των προπονητών που εφαρμόζει η Ένωση μας. Στην διημερίδα αυτή έλαβαν μέρος με νέες ενδιαφέρουσες εισηγήσεις διαφόρων θεμάτων, 5 προπονητές από ολόκληρη την Κρήτη.

Η έναρξη έγινε με το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ζ΄ Ένωσης κ Γιάννη Σπυριδάκη στους συμμετέχοντες και συνεχίστηκε με την παρουσίαση της θεματολογία από τους εισηγητές.

Τα θέματα που παρουσιάστηκαν καθώς επίσης και οι εισηγητές είχαν ως εξής:

1. α) Πνευματική προπόνηση (αυτοπεποίθηση) και β) προπόνηση στην Κρήτη και ο ρόλος του σύγχρονου προπονητή στην Κρήτη από τον tutor της Ένωσης μας κ. Μανώλη Δολιανίτη

2. α) Εφαρμογή του προγράμματος της ΕΦΟΑ “Τένις στα σχολεία” στην Κρήτη και β) 15 χρόνια αγωνιστικό τένις juniors στην Κρήτη (2002-2016) στατιστική ανάλυση συμμετοχών και διακρίσεων αθλητών από τον Ομοσπονδιακό προπονητή – Τεχνικό Σύμβουλο της Ζ΄ ΕΦΣΑΚ κ. Νίκο Τζωρμπατζάκη

3. Αρχές φυσικής προετοιμασίας στο τένις από τον εργοφυσιολόγο κ. Ιωάννη Γέροντα.

4. Προπόνηση σε τοίχο από τον Τεχνικό Διευθυντή του ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. Μανώλη Τσαγλιώτη

5. Σύνδρομο υπερ-προπόνησης από τον προπονητή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. κ Κώστα Τζιγκουνάκη

Η διημερίδα έκλεισε την Κυριακή το μεσημέρι με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας ευχαριστήσουν τους παραπάνω εισηγητές της διημερίδας για την άψογη οργάνωση και παρουσίασης των θεμάτων και τους υπόλοιπους προπονητές για την συμμετοχή τους.