Ολοκλήρωση 2ης Γιορτής Ακαδημιών 2017

Φεβρουαρίου 07, 2017 1411

Με την συμμετοχή 105 αθλητών και αθλητριών που ανήκουν στις ακαδημίες των Συλλόγων της Κρήτης και δεν είχαν συμμετάσχει το 2016 σε κανένα επίσημο πρωτάθλημα της ΕΦΟΑ διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. η «2η Γιορτή Ακαδημιών».

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να πάρουν μέρος σε αγώνες παιδιά που ασχολούνται με το τένις ενεργά αλλά συμμετέχουν σε Εθνικά Πρωταθλήματα. Σε ένα πρωτάθλημα με αγώνες των 15΄-20΄ ο βασικός στόχος ήταν τα παιδιά να παίξουν το άθλημα που αγαπούν και ταυτόχρονα να κάνουν νέες φιλίες.

Χωρισμένα σε ανάμεικτες ομάδες των 4 – 5 παιδιών αγωνίστηκαν σε μονούς και διπλούς αγώνες προσπαθώντας να κατακτήσουν όσο το δυνατών περισσότερα games. Η γιορτή κράτησε 6 ώρες και στο τέλος όλοι πήραν το μετάλλιο και το δωράκι τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση.

Για την ιστορία 1η νικήτρια ομάδα ήταν αυτή των: Πιπεράκη, Μαρουλάκη, Κανάκη & Αμανάκη, 2η νικήτρια η ομάδα των: Κούμενο, Χαραλαμπάκη, Τσιλιμιγκουνάκη, Δοuλουφάκη & Λέβερ και 3η νικήτρια η ομάδα των: Τζωρτζοπούλου, Κουκουράκη, Μαθιουδάκη & Ξανθάκη.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος μας κ. Σπυριδάκης Ιωάννης, ο Έφορος Αγωνιστικού κ. Δουλγεράκης και τα μέλη Σφενδουράκης, Πέτρου και Σταυρουλάκης.

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ ΕΦΣΑΚ κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν την Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. για την φιλοξενία της Γιορτής και συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, τον tutor της Ένωσης μας κ. Μανώλη Δολιανίτη για την άψογη διοργάνωση και όλους του προπονητές του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. που βοήθησαν.