Ολοκλήρωση σχολής διαιτησίας Εθνικού Επιπέδου

Ιουνίου 07, 2018 1273

Με την συμμετοχή 18 ατόμων διεξήχθη η σχολή διαιτησίας Εθνικού Επιπέδου που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Ένωση μας το Σάββατο 2 στην αίθουσα τύπου του Παγκρήτιου Σταδίου και την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στις εγκαταστάσεις του SPORT POINT.

Κοινό στοιχείο όλων των συμμετεχόντων είναι η αγάπη τους για το τένις ενώ παράλληλα τους δίνετε η ευκαιρία να αναλαμβάνουν από επιδιαιτητές έως κριτές γραμμών σε όλες τις διοργανώσεις εντός της χώρας αλλά και στο εξωτερικό, υπό προϋποθέσεις και με κύριο κριτήριο την εμπειρία. Επομένως ανοίγεται ένας δρόμος ακόμη και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σαν δεύτερη αλλά και κύρια εργασία σε όσους αγαπούν το άθλημα.

Παρά το υπερφορτωμένο πρόγραμμα (συνολικά 17 ώρες σε δύο ημέρες) κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, καθώς τα θέματα ήταν μεγάλου ενδιαφέροντος και η παρουσίασή τους από τους εισηγητές Γιάννη Βουράκη και Σταύρο Νικηφοράκη ήταν άριστη.

Το Σάββατο έγινε η θεωρία στην αίθουσα τύπου του Παγκρήτιου Σταδίου που όλοι οι κανονισμοί διεξαγωγής του τένις και την Κυριακή το πρωί έγινε η πρακτική εξάσκηση μέσα στο γήπεδο και στην συνέχεια ενημερώθηκαν κυρίως για θέματα επιδιαιτησίας. Η σχολή έκλεισε με γραπτές εξετάσεις και την απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης σε όλους τους επιτυχόντες.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους εισηγητή κ. Γιάννη Βουράκη και Σταύρο Νικηφοράκη, τον Πρόεδρο της ΑΕ ΟΤΑ κ. Κώστα Βαρδαβά για την παραχώρηση της αίθουσας του Παγκρήτιου, τον κ. Αντώνη Μαρκαντωνάκη από το SPORT POINT για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και των γηπέδων και τις αθλήτριες Μαργαρίτα Μαρκάκη και Μαριάννα Μούρτζιου που δέχτηκαν να παίξουν μεταξύ τους αγώνα ώστε να γίνει η πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων της σχολής.