Δελτίο τύπου 5ου βετεράνων 2018

Σεπτεμβρίου 26, 2018 1324

Συνέχεια στις επιτυχημένες διοργανώσεις είχαμε το διήμερο που μας πέρασε 22-23/9/2018 στο LyttosBeach Tennis Academy, με την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του 5ου Παγκρήτιου Τουρνουά Βετεράνων υπό την αιγίδα του Γ.Α.Σ. Γουρνών, που πλέον έχει σαν έδρα τις μοναδικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Μετά από ένα γεμάτο πρόγραμμα και πολύ δυνατούς αγώνες όλο το Σαββατοκύριακο, νικητές αναδείχτηκαν στην κατηγορία 35+, ο Μάνος Κόκκαλης απότην Ιεράπετρα, στην κατηγορία 45+ ο Σίμος Χαλέπης επίσης από την Ιεράπετρα και στην κατηγορία των Γυναικών, η Κοκκολάκη Κατερίνα από την Γεωργιούπολη.

Στις απονομές μας τίμησαν με την παρουσία τους και βράβευσαν τους αθλητές ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο αθλητικογράφος/δημοσιογράφος κ. Σώτος Παιδάκης, ο Πρόεδρος της Ζ Ένωσης Τεννις Κρήτης κ.Γιάννης Σπυριδάκης, ο Πρόεδρος της Βουλγάρικης Ομοσπονδίας Τένις και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κ. StefanTeretkf, και φυσικά ο ιδιοκτήτης και υλοποιητής του οράματος της Ακαδημίας κ.Παντελής Σαπουνάκης.

Με την ευκαιρία ως πρόεδρος της Ζ Ένωσης τένις θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον ιδιοκτήτη του Lytosbeach Tennis Academy κο Σαπουνάκη Παντελή τόσο για την απλόχερη φιλοξενία του ομίλων τένις , Γουρνών και Χερσονήσου , της Ζ Ένωσης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Lytosbeach Tennis Academy όσο και για την συμβολή του , ως ιδιώτης επιχειρηματίας , στην δημιουργία του Μοναδικού αυτού Αθλητικού Κέντρου που συμβάλλει άμεσα στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού.