Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – Ενημέρωση

Ιουλίου 28, 2020 524
  1. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. με ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα, με ενημέρωση προς τις Ενώσεις της αλλά και με προφορικές ενημερώσεις του Προέδρου κ. Σπύρου Ζαννιά ανά την Ελλάδα έχει καταστήσει σαφές στα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α. ότι πρέπει να έχουν Αθλητική Αναγνώριση της Γ.Γ.Α. και να επιταχύνουν τη διαδικασία εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της Γ.Γ.Α.
  2. Υπενθυμίζουμε τον όρο της προκήρυξης στις κατηγορίες U16 και U18,   “Για τους αθλητές που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, η 11596/9-5-13 Yπουργική Aπόφαση και το άρθρο 34 του Nόμου 2725/99.” Ήτοι, όσοι αθλητές προέρχονται από Σωματεία-Μέλη, τα οποία δεν έχουν Αθλητική Αναγνώριση από την Γ.Γ.Α. δεν θα μπουν στη κλήρωση των ανωτέρω κατηγοριών U16 & U18. Επισημαίνεται επίσης ότι, ο Κωδικός των Σωματείων-Μελών δεν σημαίνει ότι έχουν Αθλητική Αναγνώριση.
  3. Παρακαλούνται τα Σωματεία όπως συμπληρώσουν τον Τραπεζικό τους αριθμό IBAN στην ψηφιακή τους καρτέλα (στο e-efoa.gr) ώστε να είναι δυνατή η επιστροφή πληρωμών για sign in αθλητών που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των 16 και 18.
  4.   Λόγω της πληρωμής του sign in μόνο μέσω των προσωπικών κωδικών των αθλητών (και όχι μέσω των κωδικών των Σωματείων)  δίδεται παράταση πληρωμών (όχι δηλώσεων)  μέχρι και τις 24:00 (μεσάνυχτα) της Τρίτης 28/7/2020